Dentons lijft Boekel in

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Marien Glerum en Wendela Raas
Marien Glerum en Wendela Raas. Foto Boekel

De fusie van advocatenkantoor Boekel met ’s werelds grootste advocatenkantoor Dentons is een feit. De partners van beide kantoren hebben hierover een akkoord bereikt. Vanaf april 2017 gaat het kantoor in Nederland door onder de naam Dentons Boekel. Met de toevoeging van het Amsterdamse kantoor heeft Dentons nu 150 kantoren in meer dan zestig landen. Boekel zal in zijn geheel opgaan in Dentons. Over de fusie werd al eerder gespeculeerd.

Boekels CEO Marien Glerum zegt dat Boekel door de samenwerking met Dentons een geweldig platform krijgt voor verdere groei en ontwikkeling op de Nederlandse markt, met name voor de Corporate, M&A en de Banking & Finance praktijken. “Voorts kunnen we direct de voordelen plukken van Dentons innovatieve juridische IT-toepassingen. En de fusie maakt ons nog aantrekkelijker voor ambitieuze juristen.”

Volgens Wendela Raas, managing partner van Boekel, delen Boekel en Dentons hun visie op de toekomst van de juridische dienstverlening. “Daarom passen ze heel goed bij elkaar.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top