Dockwise wil beursgang

Delen:

Dockwise, actief in het zware zeetransport, wil naar de beurs in Amsterdam en doet daaraan voorafgaand een aandelenemissie, door middel van directed placements bij de grootste bestaande aandeelhouders en de nieuwe cornerstone investeerders alsmede een subsequent rights offering gericht op de overige bestaande aandeelhouders. 3i trekt zich terug uit Dockwise en HAL Investments, Holland Fund en Sankaty treden toe als nieuwe cornerstone investeerders in de vennootschap.

Partijen
1. 3i Group Plc
2. Dockwise Ltd
3. HAL Investments, PHF

Advocaten & Notariaat
1. Allen & Overy (Karine Kodde, David Wilcox)
2. Van Doorne (Hugo Reumkens, Harm Uittien, Roel Botter, Ewout van Asbeck, Friso Foppes, Roos van Waaij, Jurriaan Hermans, Tjarda Tazelaar)
3. De Brauw Blackstone Westbroek (Jan Willem de Boer, Joost Schutte), Schjødt (Noorwegen), Conyers Dill & Pearman (Bermuda), Van Steenderen MainportLawyers (Arnold J. van Steenderen en Marike G.van den Dool)

Andere adviseurs
1. Royal Bank of Scotland

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven