Doe mee aan de benchmark digitalisering van het notariaat!

De Lexxyn Groep, een samenwerkingsverband van ICT-bedrijven in de juridische praktijk, start een benchmark over hoe notariskantoren omgaan met digitalisering. Deelnemende kantoren kunnen zichzelf daardoor vergelijken met het gemiddelde in de markt.

Delen:

Depositphotos_73102057_S-digitalisering
beeld: Depositphotos

Digitalisering is in het notariaat allang geen noodzakelijk kwaad meer, maar wordt steeds meer erkend als middel om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. Des te belangrijker is het volgens Lexxyn Groep voor Nederlandse notarissenkantoren om een gedegen plan te hebben om dit thema binnen hun organisatie aan te pakken.

Om te helpen deze plannen richting en vorm te geven, onderzoekt Lexxyn Groep in een benchmark de digitalisering van het Nederlandse notariaat. In de benchmark wordt onder meer ingegaan op technologiekeuzes, investeringsgebieden, thuiswerken, beveiliging en communicatie.

Inspiratie

Kantoren die deelnemen aan het onderzoek ontvangen nadat alle data zijn geanalyseerd een persoonlijke benchmark waarin hun antwoorden worden vergeleken met het gemiddelde van de rest van het notariaat. Zo kunnen zij zien waar zij staan ten opzichte van hun vakgenoten. Dit geeft nieuwe inspiratie en ideeën om de eigen digitaliseringsstrategie verder vorm te geven. De benchmark kan worden ingevuld door ieder kantoor, van iedere omvang of rechtsgebied. De benchmark wordt naar verwachting nog voor de zomer gepubliceerd. Deelnemen aan het onderzoek kan tot en met 16 april.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

Voor aanvullende vragen kunt u terecht bij researcher Evan Melhem, emelhem@lexxyn.nl.

De  Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven