Doe mee aan onderzoek naar advocatenkantoren!

Voor het derde jaar op rij voert Wolters Kluwer een benchmarkonderzoek uit voor kleine en middelgrote advocatenkantoren in Nederland. Vragen die aan de orde komen zijn: hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief, en hoe past uw kantoor daarin?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Doe mee aan onderzoek naar advocatenkantoren!

Om een gedegen antwoord te kunnen formuleren op deze vraag heeft Wolters Kluwer uw hulp nodig, daarom worden alle kleine en middelgrote advocatenkantoren uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek dat dient als tegenhanger van De Stand van de Advocatuur, die meer is toegespitst op top 50 van de advocatuur. Het invullen van de vragen duurt minder dan drie minuten.

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit rapport geeft u inzicht in de prestaties van uw kantoor ten opzichte van soortgelijke advocatenkantoren. Daarnaast belicht het rapport de trends in de advocatuur door de jaren heen.

Uit het benchmarkonderzoek van 2019 bleek dat kleine en middelgrote advocatenkantoren minder optimistisch waren over de groei van de winst en de stijging van het aantal fee-earners. Ze hadden meer interesse in bedrijfsvoering.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top