Doe mee aan onderzoek naar advocatenkantoren!

Voor het derde jaar op rij voert Wolters Kluwer een benchmarkonderzoek uit voor kleine en middelgrote advocatenkantoren in Nederland. Vragen die aan de orde komen zijn: hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief, en hoe past uw kantoor daarin?

Delen:

Doe mee aan onderzoek naar advocatenkantoren!

Om een gedegen antwoord te kunnen formuleren op deze vraag heeft Wolters Kluwer uw hulp nodig, daarom worden alle kleine en middelgrote advocatenkantoren uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek dat dient als tegenhanger van De Stand van de Advocatuur, die meer is toegespitst op top 50 van de advocatuur. Het invullen van de vragen duurt minder dan drie minuten.

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit rapport geeft u inzicht in de prestaties van uw kantoor ten opzichte van soortgelijke advocatenkantoren. Daarnaast belicht het rapport de trends in de advocatuur door de jaren heen.

Uit het benchmarkonderzoek van 2019 bleek dat kleine en middelgrote advocatenkantoren minder optimistisch waren over de groei van de winst en de stijging van het aantal fee-earners. Ze hadden meer interesse in bedrijfsvoering.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven