Nieuws

Drie genomineerden voor beste eenpitter

Abraham Mouritz, Jan Schreuder en Laurine van den Bos zijn  de finalisten van de Dutch Independent Legal Award (DILA) 2017. Hun referenties zijn nagebeld, het publiek heeft op ze gestemd en de door hen ingediende cases zijn door de jury beoordeeld. Op dinsdag 23 januari worden zij tijdens het DILA-diner door vier juryleden aan de tand gevoeld, waarna uiteindelijk een van hen zich het hele jaar de beste onafhankelijke jurist van het land mag noemen.

Sterke cases

De juryleden waren positief verrast over de kwaliteit van de inzendingen. De finalisten komen naar voren uit een groep van achttien kandidaten, en dat zijn stuk voor stuk heel goede zelfstandige juristen, vindt de jury bestaande uit Anita Rustema (Rabobank), Derk Lemstra (managing partner Stibbe), Henriette van Hedel (consultant) en Maarten Blom (head legal bij Coolblue).

Alles voor de klant

Dit jaar was een extra criterium voor de jury of en hoe de juristen de klant centraal stellen door die spreekwoordelijke ‘extra mile’ te gaan. Marijn Rooijmans van het organiserende Netwerk van Ondernemende Juristen licht toe: “Het betekent niet dat je voor niets moet werken, of jezelf weg moet cijferen. En ook niet dat je je klant altijd z’n zin moet geven. Maar wel dat je je klant zo blij maakt dat hij of zij niet alleen terugkomt, maar je ook andere klanten zal brengen.”

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures
Poelman van den Broek Advocaten – Op het scherp van de Snede (Rectangle)