Dutch Independent Legal Award voor Terence Samson

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

DILATijdens het jaarcongres voor zelfstandige juristen dat afgelopen donderdag plaatsvond, is de Dutch Independent Legal Award 2014 uitgereikt aan Terence Samson. “Een zelfstandig bedrijfsjurist met een creatieve persoonlijkheid die zijn zelfstandigheid hoog in het vaandel draagt”, aldus de jury. Samson was een van drie finalisten voor de jaarlijkse award.

Na een voorselectie op basis van een aangeleverde case en referenties van klanten werden de finalisten onderworpen aan een kritisch interview door de jury, bestaande uit Jan Pieter Verwiel (general counsel Eneco), Patrick van Doorn (hoofd juridische zaken Gemeente Utrecht) en Michiel van Kleef (hoofdredacteur van Mr. Magazine).

Nipt versloeg Samson ICT/telecom-specialist Freek Verheijen en omgevingsrechtspecialiste Selma van Velsen. In de toelichting bij haar keuze schreef de jury: “De jury heeft gekozen voor de kandidaat die ons wist te verrassen met prikkelende metaforen, onverwachte invalshoeken vanuit een zelfverzekerdheid die zijn professionaliteit onderstreepte. En die ons overtuigde met een sterk sociaal profiel. Dus zeker scoort op de vandaag weer eens als zo essentieel benadrukte soft skills. Kortom: die we graag met onze denkbeeldige opdracht aan de gang zagen gaan.”

Lees het verslag over het congres hier.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top