Dutch Independent Legal Award voor Terence Samson

Delen:

DILATijdens het jaarcongres voor zelfstandige juristen dat afgelopen donderdag plaatsvond, is de Dutch Independent Legal Award 2014 uitgereikt aan Terence Samson. “Een zelfstandig bedrijfsjurist met een creatieve persoonlijkheid die zijn zelfstandigheid hoog in het vaandel draagt”, aldus de jury. Samson was een van drie finalisten voor de jaarlijkse award.

Na een voorselectie op basis van een aangeleverde case en referenties van klanten werden de finalisten onderworpen aan een kritisch interview door de jury, bestaande uit Jan Pieter Verwiel (general counsel Eneco), Patrick van Doorn (hoofd juridische zaken Gemeente Utrecht) en Michiel van Kleef (hoofdredacteur van Mr. Magazine).

Nipt versloeg Samson ICT/telecom-specialist Freek Verheijen en omgevingsrechtspecialiste Selma van Velsen. In de toelichting bij haar keuze schreef de jury: “De jury heeft gekozen voor de kandidaat die ons wist te verrassen met prikkelende metaforen, onverwachte invalshoeken vanuit een zelfverzekerdheid die zijn professionaliteit onderstreepte. En die ons overtuigde met een sterk sociaal profiel. Dus zeker scoort op de vandaag weer eens als zo essentieel benadrukte soft skills. Kortom: die we graag met onze denkbeeldige opdracht aan de gang zagen gaan.”

Lees het verslag over het congres hier.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven