Eerste Jonge Balie Golftoernooi groot succes

Het eerste Linklaters Jonge Balie Golftoernooi was een succes! Dertig jonge Amsterdamse advocaten meldden zich op donderdag 3 juli jl. op golfclub De Hoge Dijk in Abcoude om daar te strijden om de felbegeerde bokaal.

De door de hoofdsponsor aangeboden prachtige, 18-karaat gouden, met de hand gegraveerde bokaal werd uiteindelijk in de wacht gesleept door het team van Boekel de Nerée/Baker & McKenzie. Daarnaast won ieder van hen een 18-holes greenfee en lunch op golfclub Almeerderhout.

De tweede prijs ging naar het team van Allen & Overy. Zij werden verblijd met finale kaarten voor het KLM Open. De derde prijs was voor het team van Linklaters.

Gelukkig was het weer goed genoeg om buiten te borrelen en te barbecueën. Wegens het grote succes zal er volgend jaar weer een Jonge Balie Golftoernooi worden georganiseerd! Wees erbij!

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door: Linklaters (hoofdsponsor), Brantjes Veerman, Stek, Houthoff Buruma, Stichting This is Golf, The Golf Republic en Jonge Balie Amsterdam.

Bekijk ook de foto’s gemaakt op het Jonge Balie Golftoernooi.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven