Ekelmans & Meijer wordt Ekelmans Advocaten Insurance & Corporate

Ekelmans & Meijer Advocaten heeft een nieuwe naam: Ekelmans Advocaten – Insurance & Corporate. Insurance & Corporate is de focus van het kantoor en staat voor de expertise van de advocaten en de rechtsgebieden waarin zij cliënten bijstaan. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe huisstijl en een vernieuwd kantoorpand.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Directeur Andrea van de Velde over de naam en focus: “Wij hebben als organisatie de afgelopen jaren een duidelijker profiel gekozen en passen nu onze naam en uitstraling hierop aan. De naam Ekelmans is in de markt al bekend en is voor internationale cliënten gemakkelijker. Insurance & Corporate is onze handtekening, onze signature dish: het beste dat wij te bieden hebben. Met Insurance & Corporate geven wij onze expertise en cliënten weer. Insurance staat voor onze jarenlange samenwerking met nationale en internationale verzekeraars. Wij zijn gespecialiseerd in de voor hen relevante expertise, zoals verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Corporate ziet op de bedrijven waarvoor wij werken, de rechtsgebieden waarin wij hen bijstaan en de professionele aanpak die onze cliënten van ons mogen verwachten.”

In de Corporate praktijk staat het kantoor bedrijven bij met contracten, M&A, arbeidsrecht, cassatie en litigation. De Insurance praktijk kenmerkt zich door verzekerings- & aansprakelijkheidsrecht. Een uitgebreide German Desk en Privacy Desk completeren de dienstverlening. Cliënten van Ekelmans Advocaten zijn voornamelijk ondernemingen in de zakelijke dienstverlening, industrie, corporate finance, verzekering en zorg.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top