Ekelmans & Meijer

Bij Ekelmans & Meijer werken 30 advocaten samen. We zijn groot genoeg om te werken aan interessante mooie zaken en tegelijkertijd klein genoeg voor een onderling sterke band. Dat vinden wij prettig werken.

We doen hoog gekwalificeerd werk voor ondernemingen, grote verzekeraars en overheden. Met ondernemingen werken we samen op het gebied van Contracts, M&A en Restructuring, Commercial- en Supreme Court Litigation, Labour en Tax.

Grote nationale en internationale verzekeraars maken gebruik van onze expertise op het gebied van Verzekering en Aansprakelijkheid, zoals Schade, Werkgevers- en Beroepsaansprakelijkheid, Fraude, Brand, Letsel en Privacy. Internationaal zijn wij actief binnen Legalink, een wereldwijd netwerk van zelfstandige advocatenkantoren en Insurance Law Global, een netwerk van vooraanstaande verzekeringsrechtkantoren. Verder hebben we een uitgebreide German  Desk.

Wil je bij ons werken?
Ekelmans & Meijer is altijd op zoek naar ambitieus talent. Wij streven naar een menselijke, klantgerichte aanpak voor onze cliënten. Wij focussen op (samen) steeds weer verbeteren.

We zoeken advocaten die het beste uit zichzelf willen halen om cliënten te helpen en zaken tot een goed einde te brengen. Samenwerkers met ambitie, commitment en een scherp analytisch vermogen.

Wat bieden wij?
Afwisselend, uitdagend werk. Zelfstandig werken op hoog niveau voor mooie cliënten. Ook internationaal. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Een menselijk kantoor met ruimte voor een goede work-life balans. Kantooractiviteiten zoals een medewerkersweekend,  kerstdiner, zomer barbecue en natuurlijk de mogelijkheid deel te nemen aan geregelde kantoorborrels en Jonge Balie activiteiten.

Contact
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of ons ontmoeten? Neem dan contact op met Indira Shantiprekash via shantiprekash@ekelmansenmeijer.nl

Ekelmans & Meijer

Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Minder dan 50 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Ekelmans & Meijer

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top