Ekelmans Advocaten – Insurance & Corporate

Ekelmans Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor in Nederland, met een internationale focus. Wij zijn toonaangevend in Insurance & Corporate.

Met compacte teams van gespecialiseerde advocaten adviseren en begeleiden wij deskundige cliënten. Cliënten waarderen de open en duurzame samenwerking en onze strategische en deskundige advisering. Daarmee boeken we resultaat. Ekelmans kan putten uit een schat aan expertise en ervaring. Die is al meer dan een eeuw profijtelijk voor cliënten.

Insurance & Corporate is onze handtekening en staat voor de specialistische expertise van onze advocaten en de rechtsgebieden waarin zij cliënten bijstaan.

In onze insurance praktijk werken wij samen met nationale en internationale verzekeraars. Wij zijn gespecialiseerd in de voor hen relevante expertise, zoals verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Zij waarderen dat wij hen dagelijks adviseren en bijstaan in procedures. Ekelmans heeft daarom rankings in Legal 500 en Chambers.

In de corporate praktijk staan wij corporates -ondernemingen- bij. Wij bieden hen Contracten, M&A, Arbeidsrecht, Cassatie en Litigation. Corporate staat dus voor de ondernemingen waarvoor wij werken én voor de rechtsgebieden waarin wij hen bijstaan. Een uitgebreide German Desk en Privacy Desk completeren de dienstverlening.

Internationaal zijn wij actief binnen Legalink, een wereldwijd netwerk van zelfstandige advocatenkantoren en Insurance Law Global, een netwerk van vooraanstaande verzekeringsrechtkantoren.

Wil je bij ons werken?

Ekelmans Advocaten is altijd op zoek naar ambitieus talent. Wij streven naar een menselijke, klantgerichte aanpak voor onze cliënten. Wij focussen op (samen) steeds weer verbeteren.

We zoeken advocaten die het beste uit zichzelf willen halen om cliënten te helpen en zaken tot een goed einde te brengen. Samenwerkers met ambitie, commitment en een scherp analytisch vermogen.

Wat bieden wij?

Afwisselend, uitdagend werk. Zelfstandig werken op hoog niveau voor mooie cliënten. Ook internationaal. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Een menselijk kantoor met ruimte voor een goede work-life balans. Kantooractiviteiten zoals een medewerkersweekend,  kerstdiner, zomer barbecue en natuurlijk de mogelijkheid deel te nemen aan geregelde kantoorborrels en Jonge Balie activiteiten.

Contact

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of ons ontmoeten? Neem dan contact op met Annet Herbermann via info@ekelmansadvocaten.com

Ekelmans Advocaten – Insurance & Corporate

Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 20-50 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Ekelmans Advocaten – Insurance & Corporate

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Ekelmans Advocaten – Insurance & Corporate

Scroll naar boven