Partnerbijdrage van

Essentiële informatie om faillissementen voortvarend af te wikkelen

Wilt u uw kennis over het insolventierecht verdiepen? In de cursus ‘Insolventierecht verdiept’ op 15 en 16 december krijgt u alle essentiële informatie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De docenten besteden ruime aandacht aan de praktijk en actuele arresten van de Hoge Raad, zoals het arrest van de Hoge Raad van 9 april 2021, NJ 2021/214 met betrekking tot rangwisseling van pandrechten. Daarnaast discussieert u met vakgenoten over interessante cases. Na afloop van deze cursus bent u in staat om faillissementen nóg voortvarender af te wikkelen.

De verdiepingscursus is bedoeld voor degenen die minimaal drie jaar werkzaam zijn in het insolventierecht of hun reeds jarenlang aanwezige kennis van het insolventierecht met de laatste ontwikkelingen willen versterken.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top