Finalisten Dutch Independent Legal Award bekend

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De jury heeft de finalisten voor de Dutch Independent Legal Award (DILA) bekendgemaakt. Een van hen zal op 29 januari worden gekozen tot de beste zelfstandige jurist of advocaat van Nederland noemen.

De drie finalisten zijn legal counsel Karin Kleerebeezem, legal en compliance specialist Sidonie Schreuder en advocaat en mediator Ayolt Zoer. Zij werden door de jury gekozen uit elf genomineerden: zes mannen en vijf vrouwen.

De jury bestaat uit Geert Potjewijd (partner De Brauw Blackstone Westbroek), Frederieke Leeflang (managing partner Deloitte Legal), Dries Lagerberg (Head Legal Retail Banking bij Rabobank) en Klaas Evelein (Global General Counsel Foods bij Unilever).

Vakmanschap

Het draait in de DILA verkiezing om vakmanschap. Dit jaar heeft de jury in het bijzonder gekeken hoe de genomineerde advocaten en juristen presteerden op het gebied van expertise, execution & delivery en onderscheidend vermogen. Het gaat dus niet alleen over inhoudelijke deskundigheid, maar ook over de wijze waarop iemand die weet toe te passen en er waarde mee weet te creëren voor de cliënt. Haar selectie maakt de jury op basis van de door de finalisten gemaakte cases, de input van referenten en de stemmen van publieksjury.

Weinig bekend bij publiek

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. De DILA is ontstaan uit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar weinig bekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door partners Mr., Kluwer Kleos, Lexxyn,OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top