Juridisch nieuws Bedrijfsjuristen

Elf onafhankelijke juristen genomineerd voor DILA

DILA 2019

Elf onafhankelijke juridische professionals zijn door hun opdrachtgevers of vakgenoten genomineerd voor de Dutch Independent Legal Award 2019/2020.  Hun valt deze eer te beurt omdat ze zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door hun vakmanschap. Na de publieksstemming eind december, kiest een onafhankelijke jury begin januari de winnaar.

Legal managers

Genomineerd zijn in alfabetische volgorde: Gerben de Bruijn, I Chu Chao, Paul Drop, Karin Kleerebezem, Ingrid Krukkert, Wen Lim, Bob Rietjens, Sidonie Schreuder, Oda Smets, Freek Verheijen en Ayolt Zoer

De onafhankelijke jury bestaat uit legal managers uit de top van het bedrijfsleven en de advocatuur. Dit jaar zijn dat voorzitter Geert Potjewijd (managing partner De Brauw Blackstone Westbroek), Frederieke Leeflang (voorzitter van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming), Klaas Evelein  (global general counsel foods Unilever) en Dries Lagerberg (head legal retail banking Rabobank).

Publieksstemmen

Wie zijn of haar favoriete kandidaat wil steunen, kan dat doen door van 20 december 2019 tot en met 5 januari 2020 een stem uit te brengen op de DILA website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de selectie van de finalisten.

Weinig bekendheid

De DILA is de verkiezing van de beste onafhankelijke juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 6e keer gehouden. Het initiatief voor de DILA is ontstaan vanuit de constatering dat onafhankelijke advocaten en juristen weinig bekendheid genieten, terwijl ze een steeds grotere rol spelen in de top van de juridische markt. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Kluwer Kleos, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures