Finalisten Independent Legal Award bekend

Delen:

De jury heeft de finalisten bekendgemaakt voor de Dutch Independent Legal Award (DILA). Een van hen mag zich na 28 januari, de dag dat de winnaar bekend wordt, de beste onafhankelijke jurist van Nederland noemen. De prijs wordt dan voor de vijfde keer uitgereikt.

De drie genomineerden zijn Christiaan Jeekel (contractenrecht, ICT, privacy), Maarten Steyerberg (treasury contracten) en Oete Vonk (financieringen, herstructureringen, ondernemingsrecht). Ze zijn geselecteerd omdat ze de beste zijn op het onderwerp ‘vakmanschap’.

Jeekel is advocaat, werkte eerder bij o.a. Cordemeyer & Slager Advocaten is momenteel interim-jurist bij de Rabobank. Sinds juni 2018 werkt hij als zelfstandige. Steyerberg werkte als jurist bij Philips, ABN Amro, AkzoNobel en is tegenwoordig senior legal counsel bij Solusius. Oete Vonk was onder andere advocaat bij NautaDutilh en werkte bij PwC.

Vorig jaar waren er achttien juristen die meedongen naar de titel ‘beste zelfstandige jurist’, nu zeventien. Toen zaten daar acht vrouwen bij, nu maar twee.

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure-mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door partners Mr Online, Kluwer Kleos, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven