Financieringsovereenkomst Rabo Bouwfonds Communication Infrastructure Fund

Delen:

Het Rabo Bouwfonds Communication Infrastructure Fund (CIF) heeft een financieringsovereenkomst afgesloten voor de herfinanciering van zijn bestaande kabelnetwerk en de uitrol van een supersnel glasvezelnetwerk naar circa 150.000 huishoudens in Nederland. De leningen zijn verstrekt door Delta Lloyd Asset Management en Rabobank Rotterdam.

Adviseurs Rabo Bouwfonds Communication Infrastructure Fund:
Clifford Chance (Jelle Hofland, Titus de Vries en Kiki van Es)

Adviseurs Delta Lloyd en Rabobank Rotterdam:
Allen & Overy (Herman Wamelink, Marleen Veenstra)

Jelle Hofland, dealmaker voor Clifford Chance: “Het bijzondere aan deze financiering is dat onze cliënt CIF een langdurige lening heeft aangetrokken van een institutionele investeerder gecombineerd met een normale banklening voor werkkapitaaldoeleinden (met kortere looptijd), met een gezamenlijk zekerhedenpakket dat herfinanciering van de werkkapitaallening toestaat. Daarmee zijn eigenlijk de voordelen gerealiseerd van een kapitaalmarkttransactie zonder dat de voordelen van een bancaire financiering wegvallen. Kenmerkend was de doelgerichte instelling van onze cliënt, de financiers en de adviseurs.”

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven