Partnerbijdrage van

Forensisch en controlerend accountant: hand in hand?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Is er binnen een organisatie sprake van fraude of overtreden van wet- en regelgeving? Grote kans dat de controlerend accountant gebruik maakt van het onderzoek door de forensisch accountant. Hierbij is het belangrijk dat ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheid neemt. De controlerend account stelt uitsluitend vast of de fraude leidt tot materiële onjuistheden in de jaarrekening. De forensisch accountant reikt de relevante feiten aan. Goede communicatie tussen beiden is hierbij essentieel. Welke voordelen biedt de afstemming en hoe zorgen we voor ‘rolzekerheid’ bij het uitvoeren van het onderzoek?

Meer informatie

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ‘s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top