Houthoff breidt fiscale praktijk uit

Delen:

Paulus Merks. Foto Houthoff

Houthoff zet in op een forse uitbreiding van zijn belastingadviespraktijk. Per 1 januari is Paulus Merks gestart als nieuwe partner. Deze uitbreiding volgt op de recente toetreding van Peter Josten, eveneens als partner. De verwachting is dat de fiscale praktijk tegen het einde van het jaar is verdubbeld tot dertig belastingadviseurs.

Alle disciplines

De praktijkgroep heeft hiermee straks alle fiscaal relevante disciplines in huis, zoals vennootschapsbelasting, BTW, inkomstenbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting en transfer pricing inclusief internationale advisering. “Met deze uitbreiding verstevigen we de positie van onze fiscale praktijk verder in de markt,” zegt managing partner Edward de Bock van Houthoff. “We zijn in staat om onze cliënten nog beter alle specialismen binnen het belastingrecht te bieden.”

Herstructureringen

Paulus Merks is een expert op het gebied van nationaal en internationaal belastingrecht. Hij adviseert bij fusies en overnametransacties, herstructureringen, reorganisaties, public offerings en transfer pricing. Daarnaast procedeert hij over geschillen met de fiscus en adviseert hij over algemeen belastingrecht. Merks werkt veelvuldig voor Amerikaanse en andere buitenlandse bedrijven die hij adviseert over het structureren van hun activiteiten en overnames – overal ter wereld.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven