Houthoff Buruma helpt start-ups

Delen:

Om innovatie te stimuleren heeft Houthoff Buruma voor de vijfde keer het HB Incubatorprogramma opengesteld. Zo biedt Houthoff Buruma zes technologische start-ups een helpende hand met juridisch advies op topniveau tegen het gereduceerde tarief van 50 euro per uur. Dit geldt voor twee jaar, met een maximum van 200 uur.

Een voorwaarde voor succesvolle start up is dat zij hun juridische huishouding goed op orde hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan duidelijke aandeelhoudersovereenkomsten en solide arbeidscontracten.

Geïnteresseerde technology start-ups kunnen zich tot en met 23 mei 2017 aanmelden via https://www.hbincubator.com/join-us/. Op woensdag 31 mei 2017 vindt de selectiedag plaats en zullen zes start-ups worden geselecteerd die de komende twee jaar aan het programma mogen deelnemen.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan de selectiedag op 31 mei, dient een start-up in ieder geval aan de volgende criteria te voldoen:

  • is actief op het gebied van technologie;
  • beschikt over een businessplan, investor deck of vergelijkbaar document;
  • heeft laagdrempelige financiering ontvangen (bijvoorbeeld van familie, vrienden, bank of universiteit);
  • is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel;
  • heeft aantoonbare behoefte aan juridische ondersteuning.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven