Houthoff Buruma nog internationaler

Delen:

Carmen Bakas en Esther Veltman, Foto: Houthoff Buruma

Met de aanstelling van twee vertegenwoordigers in Singapore en Houston (Texas, VS) zet Houthoff Buruma zich internationaal nog steviger op de kaart. Carmen Bakas gaat het kantoor vertegenwoordigen in Houston, en Esther Veltman in Singapore.

Netwerk

Bakas en Veltman zullen lokaal nauwe banden onderhouden met cliënten en bevriende kantoren. Houthoff Buruma richt zich op verdere uitbreiding van zijn internationale netwerk met representatives.

Economische centra

“We zetten de representatives in om onze internationale aanwezigheid te vergroten in belangrijke economische centra in het buitenland,” zegt Chief International Officer Michiel Pannekoek van Houthoff Buruma.

Volgens Pannekoek eisen cliënten meer dan ooit dat de advocatenkantoren waarmee zij samenwerken een internationale focus hebben en hen overal ter wereld kunnen bijstaan.

Fysieke aanwezigheid

“En hoewel werken op afstand steeds makkelijker gaat, blijven cliënten het belangrijk vinden om ook de mensen achter een kantoor te kennen,” legt Pannekoek uit. “Fysieke aanwezigheid helpt daarbij. Bovendien kennen onze representatives de lokale markt.” Kantoorgenoten zullen regelmatig de steden bezoeken waar de representatives werkzaam zijn.

Volop kansen

Houston en Singapore zijn volgens Houthoff Buruma belangrijke economische centra met volop kansen voor juridische ondersteuning op het gebied van Nederlands recht. In Houston draait het vooral om de energiebranche, in Singapore om de financiële sector.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven