Houthoff into gaming

Delen:

HBHouthoff Buruma gaat serious gaming inzetten bij werving en selectie van advocaten. Tevens zal dit nieuwe medium worden gebruikt bij de permanente scholing van de eigen mensen. Hiertoe ontwikkelde dit kantoor Houthoff Buruma The Game. Volgens Houthoff wordt hiermee niet alleen mondiaal een nieuwe standaard neergezet op het gebied van serious gaming maar krijgt ook werving en selectie een totaal nieuwe dimensie.

Een serious game is een digitaal spel dat is gericht op het ontwikkelen van kennis, vaardigheden, inzicht en gedrag. Serious games kunnen ingezet worden op tal van gebieden. Het realiteitsgehalte en de inzet van multimedia in The Game betekent volgens Houthoff the next step op het gebied van serious gaming: Houthoff Buruma wordt daarmee mondiaal marktleider n trendsetter op dit gebied. De introductie van The Game zet de benchmark voor serious games als zodanig en is tegelijkertijd een absolute noviteit in het gebruik van serious games in de wereld van de zakelijke dienstverlening.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Klik hier voor een trailer van The Game.

Klik hier voor een uitleg van het hoe en waarom van The Game.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven