Houthoff-advocaat houdt toezicht bij Lex Mundi

Delen:

Foto: Houthoff Buruma

Michiel Pannekoek, partner M&A en bestuurder bij Houthoff Buruma, is benoemd tot toezichthouder bij Lex Mundi. Lex Mundi is ‘s werelds grootste en meest prestigieuze netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren met 160 aangesloten kantoren en meer dan 21 duizend advocaten, notarissen en belastingadviseurs.

Michiel Pannekoek (1974) trad op 1 januari 2016 toe tot het bestuur van Houthoff Buruma, waar meer dan 250 juristen werken. In die functie is hij verantwoordelijk voor de internationale strategie van het kantoor. Tussen 2010 tot 2014 was Pannekoek hoofd van de praktijkgroep Corporate / M&A. Als specialist op het gebied van fusies, overnames en private equity legt hij zich in het bijzonder toe op het begeleiden van internationale overnames, management buy-outs en joint ventures. Tussen 1998 en 2000 werkte Pannekoek bij AKD.

Het toezichthouderschap bij Lex Mundi ondersteunt de internationale strategie van Houthoff Buruma, zo laat het kantoor weten. Houthoff Buruma is het enige advocatenkantoor in Nederland dat lid is van het internationale Lex Mundi-netwerk.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven