Houthoff stelt ‘representative’ aan in Japan

Delen:

Cecile Bonnier (foto: Houthoff)

Advocatenkantoor Houthoff wil meer werk halen uit Japan. Daarvoor is een ‘representative’ aangesteld, de voormalige advocaat Cecile Bonnier, met als standplaats Tokio. Zij is de derde representative van het kantoor in het buitenland.

Houthoff constateerde bij verschillende praktijken een toename van Japanse bedrijven die activiteiten in Nederland willen ontplooien of dat recent hebben gedaan. Bonnier woont en werkt in Tokio en kent de lokale markt. Volgens Michiel Pannekoek, Chief International Officer van Houthoff is de keuze voor Tokio ‘logisch’. “Japan is nog altijd een economische grootmacht en met het recente handelsverdrag tussen Japan en de EU (JEFTA) en de gevolgen van Brexit voorziet Houthoff grote kansen voor Japanse aanwezigheid in Nederland.”

Bonnier heeft ruim tien jaar ervaring als advocaat en gaat Houthoff vertegenwoordigen op de Japanse markt. Als representative is zij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van relaties met Japanse bedrijven die al zakendoen, of willen doen in Nederland. Daarnaast staat ze in nauw contact met de bevriende kantoren van Houthoff in Japan. Bonnier is de derde representative van Houthoff. Vorig jaar werden er aangesteld in Singapore en Houston. Tot voor kort was zij advocaat maar is nu niet meer ingeschreven.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven