Houthoff stelt ‘representative’ aan in Japan

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Cecile Bonnier (foto: Houthoff)

Advocatenkantoor Houthoff wil meer werk halen uit Japan. Daarvoor is een ‘representative’ aangesteld, de voormalige advocaat Cecile Bonnier, met als standplaats Tokio. Zij is de derde representative van het kantoor in het buitenland.

Houthoff constateerde bij verschillende praktijken een toename van Japanse bedrijven die activiteiten in Nederland willen ontplooien of dat recent hebben gedaan. Bonnier woont en werkt in Tokio en kent de lokale markt. Volgens Michiel Pannekoek, Chief International Officer van Houthoff is de keuze voor Tokio ‘logisch’. “Japan is nog altijd een economische grootmacht en met het recente handelsverdrag tussen Japan en de EU (JEFTA) en de gevolgen van Brexit voorziet Houthoff grote kansen voor Japanse aanwezigheid in Nederland.”

Bonnier heeft ruim tien jaar ervaring als advocaat en gaat Houthoff vertegenwoordigen op de Japanse markt. Als representative is zij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van relaties met Japanse bedrijven die al zakendoen, of willen doen in Nederland. Daarnaast staat ze in nauw contact met de bevriende kantoren van Houthoff in Japan. Bonnier is de derde representative van Houthoff. Vorig jaar werden er aangesteld in Singapore en Houston. Tot voor kort was zij advocaat maar is nu niet meer ingeschreven.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl