Jerre de Jong naar Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Jerre de Jong

Jerre de Jong is per 1 november 2019 begonnen als senior advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag. Daarvoor werkte Jerre als senior advocaat bij BarentsKrans. Hij is gespecialiseerd in Cassatie.

“Na acht mooie jaren bij BarentsKrans zet ik bij Pels Rijcken de cassatiepraktijk voort. Pels Rijcken is uiteraard het kantoor van de landsadvocaat, maar het is ook sinds jaar en dag het kantoor dat de meeste en de belangrijkste cassatieprocedures voert. Naast grote commerciële geschillen zijn dat vaak zaken met veel maatschappelijke impact. Die diversiteit aan zaken, het grote en enthousiaste cassatieteam en het feit dat cassatie bij Pels Rijcken echt een speerpunt van het kantoor is, hebben voor mij uiteindelijk de doorslag gegeven.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top