Johan Rijlaarsdam nieuwe landelijk deken

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Johan Rijlaarsdam
Johan Rijlaarsdam

Johan Rijlaarsdam is verkozen tot nieuwe algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hij volgt per 1 januari 2019 de huidige landelijk deken Bart van Tongeren op. Rijlaarsdam, die partner is bij Houthoff, was voorgedragen door de algemene raad van de NOvA; het college van afgevaardigden van de NOvA stemde op 26 juni in met deze voordracht.

Rijlaarsdam maakt sinds april 2017 deel uit van de algemene raad van de NOvA en heeft financiën en communicatie in zijn portefeuille. Hij begon in 1987 als advocaat en is partner bij de internationale litigation en arbitration praktijk van de Rotterdamse vestiging van Houthoff. Van 2011 tot 2017 was hij managing partner van het kantoor.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top