Greenberg Traurig zoekt een

Advocaat Corporate / M&A

Deel deze vacature:

VACATURE: ADVOCAAT CORPORATE / M&A

Als advocaat corporate / M&A bij Greenberg Traurig ben je verantwoordelijk voor het adviseren en onderhandelen over fusie- en overnamecontracten. Daarbij begeleid je de M&A-processen en ben je het aanspreekpunt voor cliënten. Je werkt professioneel, communiceert helder en gemakkelijk met verschillende interne en externe experts. Daarnaast zorg je voor een dienstverlening van topkwaliteit. Je neemt een centrale rol in binnen het Corporate team, ondersteunt partners en begeleidt en stuurt jongere medewerkers.

Je belangrijkste taken bestaan uit het bijwonen van cliëntmeetings, onderhandelingen over overnameovereenkomsten, het opstellen van deze overeenkomsten, business development, kennisbeheer, interne meetings en het coördineren van due diligence processen. Ook ben je betrokken bij het hele proces van M&A en gebruik je jouw expertise om strategische beslissingen te nemen.

Je wordt onderdeel van het Corporate / M&A team, dat bestaat uit partners, advocaten, operation officers en student-stagiairs. Dit team kenmerkt zich door een goede samenwerking en open communicatie. Daarbij werk je samen met ervaren collega’s die je begeleiden in je groei en ontwikkeling binnen de organisatie.

GROEIPAD

Greenberg Traurig biedt een combinatie aan van ‘on the job’ leren en het volgen van beroepsopleidingen. Ook beschikt GT intern over het aanvullende opleidingsprogramma ‘GTQ’ met daarin aandacht voor juridisch-inhoudelijke alsmede andere vaardigheden.

WERKEN BIJ GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig, LLP (GT) is een advocatenkantoor dat opgericht is in 1967 in de Verenigde Staten en dat inmiddels gevestigd is in veertien landen over de hele wereld. In 2003 opende GT een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ruim honderd professionals in dienst zijn, waaronder meer dan zestig Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen. GT Amsterdam is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Administrative Law, EU & Competition en Intellectual Property. Sinds 2022 is GT gevestigd in Valley: een iconisch, multifunctioneel en natuurlijk ingericht complex aan de Zuidas.

Bij GT staan samenwerking en dienstverlening centraal en wordt er gestreefd naar het bieden van kwalitatief hoogstaand juridisch advies. Om dit te bereiken, gaan medewerkers van GT actief in gesprek met cliënten en zetten zij hun kennis en kunde in, zonder daarbij te veel in vaktaal te praten. Of het nu een Associate, Partner of iemand van de Business Staff is: bij GT is iedereen gelijk en wordt er altijd samen toegewerkt naar een goed eindresultaat.

WAT IS VEREIST?

 • Afgeronde wo-master Rechtsgeleerdheid
 • 4-6 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je bent initiatiefrijk, cliëntgericht, je kunt secuur werken, geïnteresseerd en commercieel ingesteld
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken

AT KRIJG JE?

 • €6.000 – €8.000 bruto p/m, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Genereuze performance bonusregeling
 • 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar)
 • 25 vakantiedagen
 • Interne opleidingsmogelijkheden (GTQ) met (non-)legal trainingen
 • NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-
 • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
 • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group
 • Dagelijke een gratis gezonde lunch
 • Iphone en laptop

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en zie jij jezelf terug in het profiel hierboven? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar Sophie Schoonen (ams_hr@gtlaw.com). Mocht je nog vragen hebben over deze functie of ons kantoor, neem dan gerust contact op met Sophie via 020 301 7350. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 25 juni 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

€6.000 - €8.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 45 vestigingen wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam….
Scroll naar boven