Greenberg Traurig

Het meest ondernemende advocatenkantoor van Nederland

Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 43 vestigingen wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam. Een inspirerende plek om te werken en samen te komen.

We werken hard. En we lachen hard. Want we hebben een goed gevoel voor humor (vinden we zelf) en we houden van ons werk. We houden ook van winnen. Van groeien. Van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We zijn inmiddels gegroeid naar ruim honderd professionals, onder wie zestig advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen. We hebben ruimte voor mensen die met ons willen groeien. Scherpe denkers, die we blij maken met complexe vraagstukken. Talent, dat staat te springen om zichzelf te ontwikkelen. We zijn op zoek naar collega’s met dezelfde ondernemersmentaliteit. Advocaten die hun eigen praktijk willen bouwen. Starters die willen kickstarten. Kom maar op met je initiatieven. En je wens om zelf te groeien. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Praktijkgroepen

We zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waaronder Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Adminstrative Law, EU & Competition en Intellectual Property.

Meekijken aan de zijlijn? Meedoen!

Zodra je het grootste gedeelte van je studie achter de rug hebt, ben je klaar voor de praktijk. Bij Greenberg Traurig geef je je carrière een kickstart. Met een studentstage kun je de praktijk en ons kantoor leren kennen. Je leert veel, je leert snel. In een team met de meest ondernemende advocaten van Nederland.

Ons kantoor heeft op dit moment drieëntwintig Shareholders, vier Local Partners, vier Of Counsel, en meer dan dertig associates. Door deze verhouding en dynamiek krijg je veel mee van alle praktijkgroepen en word je breed ingezet als student-stagiaire.

Je werkt met onze advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen mee aan complexe zaken. Voor wie van leuke feitjes houdt: de meeste kantoorgenoten zijn ook op deze manier begonnen aan hun carrière bij Greenberg Traurig.

Ben je al iets verder en heb je je studie (bijna) achter de rug? Dan zijn wij ook op zoek naar jou. Als associate bij Greenberg Traurig word je continu uitgedaagd en leer je alles in de praktijk. Adviseren, procederen en onderhandelen. En met ons opleidingsprogramma blijf je leren, zowel juridisch als persoonlijk. Naast de verplichte opleidingen, bieden wij een intensief en persoonlijk intern opleidingstraject. Je krijgt vaardigheids- en kennistrainingen, intensieve begeleiding van shareholders, inspirerende lunchsessies en mentoring. En, zoals anderen dat zeggen, hands-on learning on the job. Of, zoals wij het zeggen, handen uit de mouwen.

Bij doelgerichte advocaten past doelgericht solliciteren

Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met onze HR Advisor Claire Timmermans via amshr@gtlaw.com of +31 634 381 775 over wat mogelijk is.

Greenberg Traurig Global

We zijn een geïntegreerd onderdeel van het wereldwijde team dat 43 vestigingen telt en ruim 2.500 advocaten wereldwijd. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Miami en is in 1967 opgericht.

Door onze geïntegreerde aanpak hebben we niet alleen de mogelijkheid te adviseren over strategische zaken en beslissingen, maar hebben we ook de mogelijkheid om legal counsel aan te bieden vanuit verschillende perspectieven.

Onze advocaten en praktijkgroepen worden jaarlijks aangeraden door toonaangevende (internationale) referentiegidsen, zoals PropertyNL Top-40 Vastgoedjuristen, IFLR 1000, Chambers & Partners, The Legal 500 en Best Lawyers.

Doorpakker? Neem nu contact op

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan of ben je op zoek naar meer informatie, neem contact op met onze HR Advisor Claire Timmermans via amshr@gtlaw.com of +31 634 381 775.

Wil je ons eerst digitaal beter leren kennen? Bezoek onze websites of socials

Greenberg Traurig

Beethovenstraat 545
1083 HK Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Greenberg Traurig

Artikelen over Greenberg Traurig

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top