Ploum zoekt een

ADVOCAAT-MEDEWERKER ARBEIDSRECHT

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Als advocaat-medewerker Arbeidsrecht ben jij zelf verantwoordelijk voor de behandeling van interessante zaken voor uiteenlopende ondernemingen. Dit doe je op een daadkrachtige en pragmatische manier, waarbij je onze cliënten concrete adviezen geeft die inhoudelijk uiteraard van hoog niveau zijn. We bieden een zelfstandige en veelzijdige functie voor een advocaat-medewerker die energiek te werk gaat, analytisch scherp is en het beste uit zichzelf en zijn/haar teamleden wil halen.

Uitdagende Arbeidsrecht praktijk
Je maakt deel uit van onze sectie Arbeidsrecht, waarin je zo zelfstandig mogelijk werkt. Je wordt  direct betrokken bij alle denkbare individuele en collectieve arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan een cao-vraagstuk, de aanstelling of het ontslag van een statutair bestuurder, een conflict over medezeggenschap, en de wijziging van een  pensioenregeling. Ook adviseren onze advocaten over reorganisaties, al dan niet in samenhang met overnames. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van zaken. Je draagt ook bij aan het opleiden en begeleiden van de jongere teamleden en daagt de meer ervaren medewerkers en compagnons uit met je scherpzinnige vragen.

Onze klantenkring bestaat met name uit het corporate human resources management van nationale en internationale organisaties in de petrochemie, op- en overslag, logistiek, zorg, industrie en financiële dienstverlening. Naast ondernemers staan wij ook ondernemingsraden en individuele medewerkers bij.

Het team arbeidsrecht bestaat momenteel uit 8 personen. Onder leiding van twee partners zal jij samen met jouw collega’s een eigen bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze praktijk.

Jouw talenten
Je bent ambitieus en in staat om heldere analyses te maken. Je verwoordt je standpunten helder en concreet en je verwezenlijkt je doelen door aan te pakken, kansen te zien en uitdagingen aan te gaan. Je komt met de juiste (juridische) argumenten en je weet te overtuigen. Dat kun je ook omdat je:

  • een afgeronde Masteropleiding Nederlands Recht met een specialisatie arbeidsrecht hebt, plus een afgeronde beroepsopleiding;
  • tenminste beschikt over 5 à 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van arbeidsrecht;
  • je uitstekend weet uit te drukken in het (juridisch) Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod
Een zelfstandige, uitdagende en interessante functie met een gevarieerd takenpakket. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Voor de permanente educatie hebben wij bijvoorbeeld samen met vooraanstaande docenten cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak, daarnaast organiseren wij commerciële vaardigheidstrainingen en trainingen om jouw softskills te ontwikkelen. Het volgen van de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding zoals de PALA wordt gestimuleerd. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan commissies om je breder te blijven ontwikkelen. Naast ontwikkeling kun je ook rekenen op veel gezamenlijke sociale activiteiten. Er is daardoor een goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een dertiende maand.

Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam, aan de Blaak en goed bereikbaar met het OV.

Ploum iets voor jou?
Ploum is een modern, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor in het centrum van Rotterdam. Bij Ploum staat de relatie met elkaar en de cliënten centraal. Wij gaan voor pragmatische partnerships, waarin we écht samenwerken en ondernemend zijn. In een fijn, open en betrokken team werken wij samen met de klant aan grote en uitdagende cases. Samenwerken en respect voor iedereen staat centraal. Met gedeelde waarden kom je verder.

Interesse?
Solliciteer dan direct via onderstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim van Beest, Senior medewerker HR/Recruiter via +31 610935283.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 27 mei 2021

Vacaturekenmerken

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top