VANEPS

VanEps Kunneman VanDoorne (EKVD) heet tegenwoordig – sinds 31 maart 2022 – VANEPS.

VANEPS  is het toonaangevende Nederlands-Caribisch advocatenkantoor, met vestigingen in Curaçao, Aruba, Bonaire, Saba, Sint-Eustatius en St. Maarten en een desk in Suriname en Nederland.

Al meer dan 85 jaar staan wij  in de frontlinie van de lokale en internationale advocatuur. We zijn een kantoor dat groeit, verjongt en inspeelt op recente ontwikkelingen. We adviseren en procederen voor onze nationale en internationale cliënten, waarbij we de expertise en slagkracht hebben om de grote deals en procedures tot een goed einde te brengen. Chambers Global en de Legal 500l hebben dat erkend en bevestigd in hun jaarlijkse rankings waarbij wij al jarenlang de hoogste positie bekleden.

Ons kantoor is verbonden aan het Lex Mundi netwerk. Dit zorgt voor effectieve oplossingen voor nationale en internationale cliënten en toegang tot de gedeelde juridische expertise van een wereldwijd netwerk

VANEPS

Julianaplein 22
Postbus 504 Willemstad, Curaçao

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij VANEPS

Artikelen over VANEPS

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top