CERTA Advocaten zoekt een

Advocaat Vastgoed

Deel deze vacature:

CERTA is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheid-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt en elkaar optimaal. Wij staan voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Omdat je verder wilt!

Wij zoeken een:

Advocaat Vastgoed (32-40 uur)

De vastgoedpraktijk van CERTA richt zich op projectontwikkeling, bouwrecht, koop en verkoop, aanbesteding, ruimtelijke ordening, bestuursrecht, volkshuisvestingsrecht en huurrecht. Wij treden daarbij op voor projectontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven, commerciële verhuurders, woningcorporaties, (grote) huurders en overheden en zijn betrokken bij spraakmakende zaken. Ons huidige team bestaat uit een partner, twee medewerkers, een advocaat-stagiair, een paralegal en een secretaresse. Daar past nog iemand bij!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand met liefde voor en uitgebreide kennis van aanbestedingsrecht en bouwrecht. Bij voorkeur iemand met een beginnende eigen praktijk, die makkelijk contacten legt en onderhoudt en dat talent graag benut om die praktijk samen verder uit te bouwen.

De persoon die wij zoeken

  • heeft de nodige ervaring in de vastgoedpraktijk;
  • is een teamplayer die ook goed zelfstandig werkt;
  • heeft (gevoel voor) humor en kan goed relativeren;
  • is ambitieus, analytisch sterk en goed in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is sociaal en communicatief vaardig; en
  • heeft de ambitie om een eigen praktijk verder uit te bouwen.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met een fijne informele werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Naast een goed salaris bieden wij een omzet gerelateerde bonusregeling, een premievrije pensioenregeling, collectieve ongevallen verzekering en een reiskostenvergoeding. Wij investeren ook graag in de groei van onze medewerkers, op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Denk daarbij aan in-house cursussen, coaching of een specialisatieopleiding. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan zorgen wij ook graag voor gezelligheid. Denk aan samen lunchen, kantoorborrels, een bbq in onze eigen tuin aan de Keizersgracht en kantooruitjes in binnen- en buitenland. Ga je mee?

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie aan Chantal Heruer,
heruer@certa.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 9 mei 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Omdat je verder wilt CERTA is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het…
Scroll naar boven