CERTA Advocaten

Omdat je verder wilt

CERTA is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheid-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt en elkaar optimaal. Wij staan voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Omdat je verder wilt!

Wat bieden wij?

CERTA biedt uitdagende functies met een fijne informele werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Naast een goed salaris bieden wij een omzet gerelateerde bonusregeling, een premievrije pensioenregeling, collectieve ongevallen verzekering en een reiskostenvergoeding. Wij investeren ook graag in de groei van onze medewerkers, op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Denk daarbij aan in-house cursussen, coaching of een specialisatieopleiding. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan zorgen wij ook graag voor gezelligheid. Denk aan samen lunchen, kantoorborrels, een bbq in onze eigen tuin aan de Keizersgracht en kantooruitjes in binnen- en buitenland. Ga je mee?

Studentstage?

Ben je op zoek naar een stageplek in hartje Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een mooie mogelijkheid om een goede indruk te krijgen van de dagelijkse gang van zaken op een advocatenkantoor. De stagiair(e) die wij zoeken is een derde of vierdejaars student rechten (WO). Een stage voor de duur van 2 maanden, 4 of 5 dagen per week. Stagevergoeding van € 500,- bruto per maand o.b.v. fulltime.

Zien we jou binnenkort op de Keizersgracht?

Geïnteresseerd in werken of stage lopen bij CERTA? Stuur je CV en motivatie naar: Chantal Heruer (heruer@certa.nl) of bel voor meer informatie 020 521 66 99

CERTA Advocaten

Keizersgracht 620
1017 ER Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Minder dan 50 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties, Multinationals, MKB en particulier

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal

Vacatures bij CERTA Advocaten

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven