Banning Advocaten zoekt een

Advocaten en/of juristen Bestuurs- & Omgevingsrecht

Deel deze vacature:

Ter versterking van onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid zijn wij op zoek naar één of meerdere gedreven, ervaren én enthousiaste advocaten en/of juristen, die gespecialiseerd zijn in het bestuursrecht met de focus op omgevingsrecht.

Ons team

Onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid bestaat uit zeven enthousiaste, gedreven en ervaren advocaten. De praktijk is zeer divers en daarmee bijzonder uitdagend. Onze klantenkring bestaat o.a. uit overheidsinstanties, ontwikkelaars, bouwbedrijven, financiële instellingen, retailers, beleggers en woningcorporaties.

Ongeveer de helft van de sectie werkt in Amsterdam en de andere helft in ‘s-Hertogenbosch. Wij nodigen kandidaten uit die ofwel in de buurt van Amsterdam wonen ofwel in de buurt van ‘s‑Hertogenbosch.

Binnen de sectie zal jij vooral actief zijn op het gebied van bestuurs-, omgevings-, en mogelijk ook milieurecht. Denk daarbij aan adviseren en procederen over gebiedsontwikkeling, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en handhavingskwesties.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken advocaten en/of juristen met minimaal acht jaar ervaring met een passie voor en gespecialiseerd in het bestuursrecht / omgevingsrecht. Je bent in staat om op kwalitatief hoog niveau de praktijk uit te oefenen, met de mensen van ons team samen te werken en om ook beginnende collega’s te begeleiden. Verder beschik je over een commerciële instelling en heb je aantoonbare acquisitievaardigheden. Je hebt de drive en de ambitie om samen met ons vastgoedteam de praktijk in zowel Amsterdam als ‘s-Hertogenbosch verder uit te bouwen.

Wij bieden

  • een marktconform salaris passend bij jouw capaciteiten en ervaringsniveau;
  • een werklocatie in een prachtig kantoorgebouw in de buurt van vele gezellige horeca- gelegenheden in Amsterdam;
  • een werklocatie in een iconisch monumentaal pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch;
  • een ondernemend kantoor met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • gezellige interne sociale activiteiten, zoals o.a. het jaarlijks Banning-tennistoernooi, kerstfeest met cabaret, de Tour de Banning borrel, vrijdagmiddag- en themaborrels, Banning Bootcamp Training etc.

Interesse?

Zie jij deze vacature als een uitdaging? Dan gaan wij deze graag met jou aan. Jouw sollicitatie (curriculum vitae met motivatie) ontvangen wij graag via vacature@banning.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arjen de Bruijn (06 – 536 644 92 / a.debruijn@banning.nl).

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 mei 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Locatie

's-Hertogenbosch en/of Amsterdam

Provincie

Noord-Brabant
Wij zijn Banning Advocaten. Daag ons uit om voor u tot het uiterste te gaan. Met onze uitgebreide groep aan specialisten begeleiden wij complexe…
Scroll naar boven