Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak (NVvR) zoekt een

Beleidsadviseur met opgestroopte mouwen (32 of 36 uur)

De Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak (NVvR) is de beroepsvereniging en vakbond van rechters en officieren van justitie in Nederland. Driekwart van hen is lid van de NVvR. De NVvR bewaakt de collectieve belangen van de magistraten in Nederland en strijdt voor de kwaliteit en toegankelijkheid van ons rechtssysteem. Rechters en officieren die hun werk goed kunnen doen, leveren een essentiële bijdrage aan onze samenleving en rechtsstaat.

Deel deze vacature:

Om de ambities van onze groeiende vereniging waar te maken zoeken wij per direct:

Beleidsadviseur, met opgestroopte mouwen (32 of 36 uur)

Wat ga je doen?

De NVvR werkt met een klein team aan een breed scala onderwerpen, van werkdruk en veiligheid tot wetgevingsadvies en diversiteit. We werken intensief samen met onze leden en ons bestuur, zodat onze standpunten en acties starten bij (en herkend worden door) de werkvloer.

Als beleidsadviseur ben jij de spin in het web bij de onderwerpen in jouw beheer, zowel bij de operationele uitvoering als bij de strategische vraagstukken. Je organiseert, communiceert, notuleert en adviseert aan het bestuur. Je werkt zelfstandig maar niet alleen: je kunt rekenen op een hecht en collegiaal team. Bij voorkeur ken je de wereld van de rechtspleging al van binnenuit, maar als dit niet zo is, rekenen we op jouw nieuwsgierigheid om onze wereld te leren kennen. Op onze website www.nvvr.org/vacatures tref je de volledige beschrijving aan van de functie beleidsadviseur.

Het werken in onze vereniging levert je al snel een goede positie op om bij te dragen aan de kwaliteit van de rechtspleging. Je zit aan de bestuurlijke tafels en vindt altijd een luisterend oor bij de directeur en het bestuur. Jouw mening doet ertoe. Sterker nog, op basis van jouw visie en adviezen wordt je portefeuille vormgegeven, zodat je direct invloed hebt op jouw werkpakket én op het werk van rechters en officieren van justitie.

Wil je nog wat meer weten over deze functie? Zoek dan (bijvoorbeeld via LinkedIn) onze collega’s op en neem gerust contact op. We vertellen je graag meer. Mailen kan ook, vanwege de vakantieperiode het liefst via onze algemene mailbox: info@nvvr.org. Reageren op deze vacature is mogelijk (ook via onze algemene mailbox) tot uiterlijk 1 september 2023.

Wat bieden we?

We zoeken een nieuwe collega waar we geruime tijd plezierig mee kunnen samenwerken, daarom gaan we (na een proeftijd van 2 maanden) graag uit van een vaste aanstelling. De inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring: junior in schaal 10, medior in schaal 11 en senior in schaal 12. In euro’s: € 3.045,91 tot € 6.227,02 (bruto), o.b.v. 36-urige werkweek. We werken deels thuis en deels op kantoor, dit bepaal je voor een groot deel zelf. De NVvR heeft de overtuiging dat een gezonde werk-privébalans de basis is om te excelleren en te groeien. Flexibele afspraken horen daarbij.

De cao Rijk, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, wordt zoveel als mogelijk gevolgd. Denk daarbij onder andere aan ouderschapsverlof, pensioenopbouw bij het ABP, IKB en goede thuiswerkvoorzieningen. Kijk op www.caorijk.nl voor het volledige overzicht.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 juli 2023
Verloopdatum: 01/09/2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€ 3.045,91 tot € 6.227,02 (bruto)
Scroll naar boven