Greenberg Traurig zoekt een

Billing Advisor

Deel deze vacature:

VACATURE: BILLING ADVISOR

Als billing advisor bij Greenberg Traurig heb je de verantwoordelijkheid voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van facturatie voor ongeveer tien advocaten in je portefeuille. In deze rol beheer je de tijdige omzetting van gewerkte uren naar declaraties. Dit betekent dat je regelmatig in contact staat met de Advocaten, zowel via e-mail als in vergaderingen waar je samen de details doorneemt. Een belangrijk onderdeel van je werk is het zorgen dat de declaraties door cliënten binnen de gestelde termijn worden voldaan.

Je bespreekt maandelijks de financiële status van dossiers met de advocaten, waarbij je een adviserende rol op je neemt. Hierbij bespreek je complexe vraagstukken, zoals afwijkende btw-handelingen of prijsafspraken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van cliënten en collega’s. Je onderbouwt je antwoorden met nauwkeurige Excel-rapportages, die je zelf opstelt. Het is hierbij belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, aangezien je regelmatig in deze taal dient te communiceren.

In deze rol maak je deel uit van het Finance-team, samen met twee andere billing advisors, een accounts payable medewerker en een financial controller. Je rapporteert aan de head of finance a.i.

GROEIPAD

Greenberg Traurig biedt een combinatie aan van ‘on the job’ leren en het volgen van beroepsopleidingen. Ook beschikt GT intern over het aanvullende opleidingsprogramma ‘GTQ’ met daarin aandacht voor juridisch-inhoudelijke alsmede andere vaardigheden.

WERKEN BIJ GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig, LLP (GT) is een advocatenkantoor dat opgericht is in 1967 in de Verenigde Staten en dat inmiddels gevestigd is in veertien landen over de hele wereld. In 2003 opende GT een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ruim honderd professionals in dienst zijn, waaronder meer dan zestig Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen. GT Amsterdam is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Administrative Law, EU & Competition en Intellectual Property. Sinds 2022 is GT gevestigd in Valley: een iconisch, multifunctioneel en natuurlijk ingericht complex aan de Zuidas.

Bij GT staan samenwerking en dienstverlening centraal en wordt er gestreefd naar het bieden van kwalitatief hoogstaand juridisch advies. Om dit te bereiken, gaan medewerkers van GT actief in gesprek met cliënten en zetten zij hun kennis en kunde in, zonder daarbij te veel in vaktaal te praten. Of het nu een Associate, Partner of iemand van de Business Staff is: bij GT is iedereen gelijk en wordt er altijd samen toegewerkt naar een goed eindresultaat.

WAT IS VEREIST?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de financiële administratie
 • Kunnen werken in Microsoft (in het bijzonder Excel)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Secuur, betrokken, ondernemend, geïnteresseerd en initiatiefrijk

WAT KRIJG JE?

 • €3.000 – €4.000 bruto p/m, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar)
 • 25 vakantiedagen
 • Interne opleidingsmogelijkheden (GTQ) met (non-)legal trainingen
 • NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-
 • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
 • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group
 • Iphone en laptop

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en zie jij jezelf terug in het profiel hierboven? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar Sophie Schoonen (ams_hr@gtlaw.com). Mocht je nog vragen hebben over deze functie of ons kantoor, neem dan gerust contact op met Sophie via 020 301 7350. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 25 juni 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

€3.000 - €4.000 bruto p/m, afhankelijk van kennis en ervaring
Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 45 vestigingen wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam….
Scroll naar boven