Taxperience zoekt een

Ervaren notarisklerk / paralegal onroerend goed (32-40 uur)

Deel deze vacature:

Over Taxperience Notary Services

Voor Taxperience Notary Services in Den Bosch zijn wij op zoek naar een ervaren notarisklerk / paralegal met affiniteit voor onroerend goedrecht. Het notariaat is een serviceline van de Taxperience familie en in 2022 opgericht. Onder leiding van notaris Theo de Bie wordt het team uitgebreid om ambities verder vorm te geven en nationale en internationale klanten te bedienen. Taxperience is 17 jaar geleden ontstaan als belastingadvieskantoor en we zijn inmiddels met ruim 50 collega’s actief op het gebied van tax, corporate finance, notary services, human capital, recruitment services en IT technology.

Wat bieden wij?

– Een goed salaris;
– Een luxe ergonomische werkomgeving;
– Interne en externe opleidingsmogelijkheden;
– Skivakanties, uitjes, borrels en een hecht notarieel team;
– Flexibele aanvangstijden en mogelijkheden tot thuiswerken;
– Het stimuleren van een gezonde balans tussen werken en leven, waarbij we werknemers helpen professionele doelen en persoonlijke passies na te streven.

Over de functie

In de onroerend goedpraktijk houden we ons bezig met een dynamische klantenportefeuille met interessante projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren met grote vastgoedportefeuilles, logistieke buitenlandse partijen en particuliere vastgoedbeleggers. Met deze uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team. Je werkt nauw samen met de verschillende expertises binnen Taxperience en krijgt alle ruimte om jezelf en deze jongste tak verder te ontwikkelen. Als ervaren notarisklerk heb je veel eigen verantwoordelijkheden en rechtstreeks contact met de klanten.

Ben jij toe aan een gezonde balans tussen werk en privé, een prettige werkomgeving, teamwork en daarnaast een groeiende organisatie waar jouw ontwikkeling niet vergeten wordt? Ben je ondernemend en scherp, bouw je graag mee aan de groei van dit jonge ambitieuze notariskantoor en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we in een nieuwe collega?

– Je bent opgeleid als notarisklerk / paralegal;
– Minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een notariskantoor is een pré;
– Je bent praktisch, klantgericht en vaktechnisch sterk;
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Je bent nauwkeurig, resultaat gericht en beschikt over een organiserend en aanpassend vermogen;
– Je stelt je proactief en analytisch op;
– Je komt goed tot je recht in een informele, nuchtere en professionele omgeving, waarbij veel betrokkenheid bij de bedrijfsvoering heerst;
– Een gezonde dosis humor.

Mocht je minder dan vijf jaar relevante werkervaring binnen een notariskantoor hebben, dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.

Jouw toekomstige notariële collega’s

Wij zijn een hecht notarieel team van 8 collega’s en werken op een informele manier met elkaar samen. Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk dat jij je prettig voelt in ons team. Neem alvast een kijkje op deze pagina en klik op ‘Notary Services’ om jouw toekomstige notariële collega’s te ontmoeten.

Geïnteresseerd om met deze notariële toppers samen te werken? Neem dan contact op met Theo de Bie via theo@taxperience.nl of bel 06-42157661. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 11 augustus 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Taxperience Taxperience is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in fiscaal, juridisch én notarieel advies aan ondernemers en ondernemingen. Opgericht in 2006 en met vestigingen in…
Scroll naar boven