Greenberg Traurig zoekt een

(Junior) Kandidaat-Notaris Real Estate

Deel deze vacature:

VACATURE: (JUNIOR) KANDIDAAT-NOTARIS REAL ESTATE

Als (Junior) Kandidaat-Notaris Real Estate bij Greenberg Traurig ben je verantwoordelijk voor het adviseren van nationale en internationale cliënten. De werkzaamheden omvatten niet alleen het opstellen van notariële documenten, maar ook direct de advisering en begeleiding van de cliënten op het gebied van vastgoedtransacties. Met 0-3 jaar ervaring ben je enthousiast om jouw kennis verder te ontwikkelen en te groeien in dossiers, cliëntrelaties en onderhandelingen.

Jouw focus ligt op een secure en systematische aanpak, met een initiatiefrijke, pragmatische en oplossingsgerichte houding. Je begrijpt dat jouw juridische kennis cruciaal is voor de cliënt, maar verliest nooit het commerciële doel uit het oog. Wij snappen dat je hier nog in moet groeien maar bij Greenberg Traurig krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen één van de grootste en meest geïntegreerde Real Estate praktijkgroepen, zowel nationaal als mondiaal.

Het Real Estate team bestaat uit één notaris, één kandidaat-notaris, zeven partners, twee associates, één paralegal en één operations officer. Deze groep specialisten bedient het complete spectrum van de commerciële Real Estate praktijk, waaronder Transacties, Notariaat, Financiering, Projectontwikkeling, Omgevingsrecht en Projects. Naast Transacties en Projecten houdt de Real Estate groep zich ook bezig met juridische procedures over publiek- en privaatrechtelijke Real Estate gerelateerde aspecten.

GROEIPAD

Greenberg Traurig biedt een combinatie aan van ‘on the job’ leren en het volgen van beroepsopleidingen. Ook beschikt GT intern over het aanvullende opleidingsprogramma ‘GTQ’ met daarin aandacht voor juridisch-inhoudelijke alsmede andere vaardigheden.

WERKEN BIJ GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig, LLP (GT) is een advocatenkantoor dat opgericht is in 1967 in de Verenigde Staten en dat inmiddels gevestigd is in veertien landen over de hele wereld. In 2003 opende GT een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ruim honderd professionals in dienst zijn, waaronder meer dan zestig Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen. GT Amsterdam is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Administrative Law, EU & Competition en Intellectual Property. Sinds 2022 is GT gevestigd in Valley: een iconisch, multifunctioneel en natuurlijk ingericht complex aan de Zuidas.

Bij GT staan samenwerking en dienstverlening centraal en wordt er gestreefd naar het bieden van kwalitatief hoogstaand juridisch advies. Om dit te bereiken, gaan medewerkers van GT actief in gesprek met cliënten en zetten zij hun kennis en kunde in, zonder daarbij te veel in vaktaal te praten. Of het nu een Associate, Partner of iemand van de Business Staff is: bij GT is iedereen gelijk en wordt er altijd samen toegewerkt naar een goed eindresultaat.

WAT IS VEREIST?

 • (Bijna) afgeronde wo-master Notarieel Recht
 • 0-3 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
 • Kunnen werken met Microsoft Office
 • Cliëntgericht, betrokken, secuur en analytisch sterk
 • Ondernemend, geïnteresseerd en commercieel ingesteld

WAT KRIJG JE?

 • €4.300 – €5.300 bruto p/m, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Genereuze performance bonusregeling
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Interne opleidingsmogelijkheden (GTQ) met (non-)legal trainingen
 • NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-
 • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
 • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group
 • Dagelijke een gratis gezonde lunch
 • Iphone en laptop

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en zie jij jezelf terug in het profiel hierboven? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar Sophie Schoonen (ams_hr@gtlaw.com). Mocht je nog vragen hebben over deze functie of ons kantoor, neem dan gerust contact op met Sophie via 020 301 7350. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 25 juni 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

€4.300 - €5.300 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 45 vestigingen wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam….
Scroll naar boven