AT Osborne zoekt een

Jurist omgevingsrecht met duurzame ambitie

Deel deze vacature:

AT Osborne werkt in multidisciplinaire teams aan projecten met een grote impact op de maatschappij. Steeds vaker is duurzaamheid een essentieel onderdeel van het vraagstuk. Zowel publieksrechtelijk als privaatrechtelijk ondersteunen wij onze opdrachtgevers met advies.

Als juridisch expert Omgevingsrecht ken je de (huidige en toekomstige) ontwikkelingen in je vakgebied van A‑Z. Je weet alles over ruimtelijke ordening, natuur, milieu, water en bodem. Met jouw juridische kennis krijg je de unieke kans samen met (project)managers en consultants aan complexe vraagstukken te werken. Zo help je mee onze opdrachtgevers hun duurzame ambities te laten realiseren. De rol die wij in projecten vervullen, is divers. De ene keer zijn we dé juridisch inhoudelijke expert, terwijl we in andere opdrachten de rol van projectleider of strategisch adviseur vervullen. De keuze is aan jou.

Klik hier om een beeld te krijgen van projecten waar we aan werken.

Ben jij een Osborner?

Osborners maken een ijzersterke indruk. What you see is what you get. We zijn trots op onze projecten en dragen met ons werk graag bij aan een net even wat mooiere maatschappij. We denken en doen. Stellen nét die ene vraag die het verschil maakt. We zijn persoonlijk en eerlijk. Maar ook professionele, harde werkers. We houden ons aan ons woord. En we houden van gezelligheid! Herkenbare eigenschappen? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden.

Wat krijg je van ons?

Jouw ontwikkeling vinden wij het belangrijkste. O.a. 11 inhoudelijke Academy’s, vaardigheden die je nodig hebt als consultant, maar ook leergangen praktijkgericht adviseren en train-de-trainer helpen je daarbij. Een prima salaris, winstdeling, diverse mobiliteitsopties en een premievrij pensioen zijn all part of the deal. Als je dat wilt kun je zelf voor een stukje eigenaar van het bedrijf worden

Meer weten of solliciteren?

Bel gerust eens met een Eefje of Erik of kom langs in Baarn. We laten je graag onze thuisbasis zien en vertellen je meer over ons werk. Zie je je al bij ons werken? Reageer dan direct en stuur jouw korte motivatie en CV naar recruitment@atosborne.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 1 maart 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Baarn

Provincie

Utrecht
Over AT Osborne De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit,…
Scroll naar boven