AT Osborne

Over AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze (veelal publieke) opdrachtgevers aan het beste resultaat. Onze (project)managers en consultants zijn vindingrijk en handelen daadkrachtig, met als drive het vinden van de best haalbare oplossing voor de ambities van onze opdrachtgever.

Onze Legal Services

Met AT Osborne Legal Services leveren wij juridische consultancy en advocatuurdiensten. Onze werkwijze is uniek: onze juristen werken samen met onze (project)managers en consultants aan complexe vraagstukken. Zo kunnen opdrachtgevers sneller, efficiënter en beter hun ruimtelijke ambitie realiseren. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw ziekenhuis, de verduurzaming van industriële complexen, de aanleg van nieuwe infrastructuur, de realisatie van een windturbinepark of de ontwikkeling van de nieuwe omgevingswet, wij kennen de mogelijkheden die het recht biedt voor de succesvolle realisatie van duurzame projecten.

Jouw carrière bij AT Osborne

Wij helpen je graag om te groeien in je vak. Al onze starters worden daarom opgenomen in het Young Osborne Professional-programma. Dit bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines en begeleiding bij het werken als (juridisch) adviseur. Dit traject duurt ongeveer anderhalf jaar.

Als Young Osborne Professional werk ik aan projecten met een maatschappelijke impact en doe ik in korte tijd veel praktische ervaring op. Ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en te groeien tot de expert die ik graag wil zijn om het verschil te maken. Samen met mijn gemotiveerde collega’s ga ik met onze opdrachtgevers voor het beste resultaat.
Dominique Berck – Young Osborne Professional

Je carrière staat in het begin in het teken van werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met het brede werkveld van het bedrijf. We geven je al snel veel eigen verantwoordelijkheid en je bouwt aan een eigen profiel. Jouw eigen kennis, ervaring en ambities bepalen in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt. Wij trainen onze mensen permanent via ons eigen opleidingsinstituut ‘AT Osborne Academy’.

We bieden studenten ook de mogelijkheid een scriptie te schrijven over een onderwerp dat aansluit bij het werkveld van ons bureau. Een werkstage behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan onze actuele vacatures.

 

AT Osborne

J.F. Kennedylaan 100

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij AT Osborne

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven