CMS zoekt een

Kandidaat-notaris-stagiaire Real Estate

Deel deze vacature:

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners. Met ruim 150 advocaten, notarissen en belastingadviseurs bedienen we onze cliënten vanuit onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Brussel. We combineren onze diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop we al meer dan een eeuw actief zijn, met een wereldwijd netwerk en perspectief.

Onze toekomst gerichte visie is onderdeel van ons DNA. We anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen. Wij zijn trots op een werkomgeving waar onze medewerkers aangemoedigd worden hun verantwoordelijkheden te nemen, mening te delen, advies te zoeken en waar talent zich snel kan ontwikkelen.

De praktijkgroep Real Estate & Construction behoort tot één van de grootste van Nederland met meer dan 40 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. De praktijkgroep is sterk gespecialiseerd en internationaal georiënteerd. Wij houden ons met alle facetten van vastgoed bezig; van algemeen bestuursrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht tot projectontwikkeling, transacties, vastgoedfinanciering, aanbestedingsrecht, belastingadvies, notariaat en bouwrecht. Tussen al deze specialismen wordt intensief samengewerkt vanuit ons kantoor op de Zuidas in Amsterdam.

Het notariaat binnen Real Estate & Construction bestaat in totaal uit meer dan 10 kandidaat(notarissen) en notarieel medewerkers die in samenwerking met het vastgoedteam (bestaande uit zo’n 40 specialisten) op hoog niveau hun werk doen, met een focus op (internationaal) transactiewerk.

Voor de Praktijkgroep Real Estate & Construction zijn wij op zoek naar een:

Kandidaat-notaris-stagiaire

In deze functie kom je voornamelijk te werken in de transactiepraktijk samen met de advocaten van CMS en zijn de werkzaamheden vaak grensoverschrijdend en dus in de Engelse taal. Het geïntegreerde vastgoedteam bestaat uit jonge, enthousiaste (kandidaat)notarissen, advocaten en belastingadviseurs die in een open en informele sfeer met elkaar werken. Het uitgebreide en wereldwijde CMS netwerk zorgt ervoor dat in deze praktijk de werkzaamheden voor een groot deel een internationaal karakter hebben, waardoor de zaken omvangrijk, uitdagend en complex zijn. De werksfeer is open en informeel.

Wij vragen

  • een afgeronde opleiding Notarieel recht met uitstekende cijfers;
  • affiniteit met de notariele vastgoedpraktijk, bijvoorbeeld door vakkenkeuze, stages of andere relevante aanknopingspunten;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • analytisch sterk, cijfermatig inzicht, flexibel, enthousiast;
  • commerciële instelling;
  • stevige persoonlijkheid, stressbestendig, no-nonsense.

Wij bieden

  • een dynamische en internationale werkomgeving;
  • ruime ontplooiings- en specialisatiekansen;
  • goede samenwerking en begeleiding binnen een bevlogen en gespecialiseerd team.

Hebben we je geïnspireerd en wil je meer informatie?

Voor vragen en aanvullende informatie kun je ook telefonisch contact op nemen met Sophie Lourens (Senior Corporate Recruiter), op telefoonnummer +31 6 27 247 677.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je sollicitatiebrief, curriculum vitae en evt. andere relevante documentatie per e-mail naar  Sophie Lourens (Senior Corporate Recruiter) via recruitment@cms-dsb.com.

Bijzonderheden

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 18 november 2021

Vacaturekenmerken

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

CMS

Over CMS CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa…
Scroll naar boven