CMS

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld met 4.800 juristen, 1.100 partners en meer dan zeventig vestigingen in ruim veertig landen. Met samen één leidend principe: Your World First. Bij CMS Nederland vormen 160 advocaten, notarissen en fiscalisten een full service-praktijk. Zij ondernemen mee met de cliënten en combineren sectorkennis en gedegen lokale expertise. Op nationaal en internationaal niveau. CMS Nederland heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht en Brussel.

Wereldmarkt

Voor veel van onze opdrachtgevers is de wereldmarkt hun markt. En daar past een advocatenkantoor bij dat letterlijk overal thuis is. Daarom werken we voor Fortune 500 ondernemingen, FT European 500 bedrijven en organisaties uit de DAX 30. Maar met dezelfde drive helpen wij cliënten om van hun start-ups ‘game changers’ te maken. Of starten we kantoren in opkomende markten als onze cliënten daar actief worden.

Ambities

Cliënten vertrouwen op CMS als hun internationale juridische business partner. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen wij ook voor onze medewerkers. CMS biedt talentvolle mensen de ruimte om te excelleren en specialiseren.

Onze filosofie ‘Your World First’ is gebaseerd op drie belangrijke pijlers die ons kantoor typeren: Client-centric, World vision, Performance-driven. Onze juristen werken vanuit deze filosofie en worden daartoe door ons opgeleid en ondersteund.

Carrièreperspectief

Wanneer je start bij CMS neem je deel aan de CMS Academy met daarin het speciaal ontwikkelde opleidingsprogramma met juridisch inhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Samen met andere stagiaires doorloop je dit gevarieerde programma gedurende je stageperiode, waarbij je veel kennis en contacten opdoet.

Ook neem je tijdens en na je stage deel aan het internationale CMS Core Curriculum, een programma van opleidingen en trainingen voor jong talent van CMS, dat steeds in een ander land gehouden wordt. Je leert er je internationale kantoorgenoten kennen, waarmee je in de dagelijkse praktijk samenwerkt. Deze kom je ook tegen tijdens onze internationale events, zoals de CMS Football Cup die elk jaar plaatsvindt. Daarnaast kun je, na je stage, via ons internationale secondmentprogramma een periode bij een CMS-kantoor in het buitenland werken. Zo bieden we je een goede basis om jouw ‘world vision’ te verbreden.

Bij CMS werk je snel zelfstandig aan zaken, maar ook in teams met ervaren kantoorgenoten aan uitdagende kwesties. We ondersteunen je daarbij door kennissystemen en een professionele staf. En natuurlijk bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wie bij CMS werkt is dus ‘in good company’ en krijgt alle ruimte voor een mooie carrière.

Studentstage? Solliciteren?

Zit je in de eindfase van je studie Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS tijdens een achtweekse studentstage? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je cv en cijferlijst. Ondernemende advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen of junior belastingadviseurs die direct willen meebouwen aan het succes van CMS kijken op www.benjijteslim.nl of kunnen contact opnemen met onze afdeling Recruitment via recruitment@cms-dsb.com of 020- 301 62 62.

CMS

Parnassusweg 737
1077 DG Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij CMS

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Artikelen over CMS

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top