CMS

Over CMS

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

Toren, hoog. Ivoor, nee

Je vindt ons in een van de torens aan de Zuidas, maar een ivoren toren kun je dat niet noemen. Ondanks dat we een groot, internationaal kantoor zijn en mooie cliënten bedienen, blijven we een informeel kantoor zonder pretentie. Wij zijn nuchter, professioneel, toegankelijk, samenwerkingsgericht en gedreven door passie voor ons vak.

Changing the face of law

In een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken wij naar de toekomst. Dit is onderdeel van ons DNA. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor onze cliënten. Zo hebben wij voor de verschillende juridische behoeften van onze cliënten Legal Tech Tools gecreëerd. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise ook in op maatschappelijk vlak voor onder andere Pro Bono Connect.

Be the future of law

Wanneer je start bij CMS neem je deel aan de CMS Academy met daarin het speciaal ontwikkelde opleidingsprogramma met juridisch inhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Samen met andere stagiaires doorloop je dit gevarieerde programma gedurende je stageperiode, waarbij je veel kennis en contacten opdoet.

Ook neem je tijdens en na je stage deel aan het internationale CMS Core Curriculum, een programma van opleidingen en trainingen voor jong talent van CMS, dat steeds in een ander land gehouden wordt. Een uitstekende manier om je internationale kantoorgenoten te leren kennen. Daarnaast kun je, na je afronding van je beroepsopleiding, via ons internationale secondmentprogramma een periode bij een CMS-kantoor in het buitenland werken.

Tevens zijn er ook internationale teambuilding events, zoals de CMS Football Cup, waar je kennis kan maken met je internationale collega’s.

Ga jij samen met ons de toekomst aan?

Als je bij CMS aan de slag gaat, betekent dat meer dan alleen juridisch inhoudelijk op topniveau werken. Wij weten dat je verder moet kijken dan alleen jouw vakgebied. Het is essentieel dat je je kunt en wil verplaatsen in de wereld van jouw cliënt. Wij bieden je aan om zelfstandig te werken, verantwoordelijkheid te nemen en meningen te delen. Er is volop ruimte om jouw talent te ontwikkelen, zo haal je het beste uit jezelf. Dit betekent dat we tijdens de sollicitatieprocedure niet alleen kijken naar jouw kennis, maar ook naar jouw persoonlijkheid, drijfveren en motivatie. Wat je kunt, is een randvoorwaarde, wie je bent is voor ons cruciaal.

Studentstage? Solliciteren?

Studeer je Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS tijdens een achtweekse student-stage? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de sectie/rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je cv en cijferlijst. Je kunt je sollicitatie sturen naar onze afdeling Recruitment via recruitment@cms-dsb.com.

Hebben we je geïnspireerd en wil je meer informatie?

Werk je als ambitieuze en scherpzinnige advocaat graag in een omgeving waarin topprestaties voor je opdrachtgevers belangrijker zijn dan prestige? Kijk op https://cms.law/nl/nld/cms-job-opportunities/werken-bij-cms?pk_campaign=CMS-werkenbij&pk_source=mronline&pk_medium=bedrijfsprofiel

CMS

Parnassusweg 737
1077 DG Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij CMS

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over CMS

Scroll naar boven