Nysingh zoekt een

Kandidaat-notaris

Heb jij enkele jaren ervaring als kandidaat-notaris en wil je werken binnen een levendige vastgoedpraktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris Vastgoed die onze sectie Vastgoed, Markt en Overheid komt versterken.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jouw rol

Als kandidaat-notaris vastgoed vervul je een belangrijke rol als adviseur bij diverse juridische aspecten rondom vastgoed. Hierbij ligt de nadruk op het adviseren en begeleiden van cliënten. Jouw advies wordt onder meer gevraagd bij vraagstukken op het gebied van grondverwerving,  samenwerkingsvormen en bijzondere vastgoedconstructies.

De sectie en marktgroep

Het team bestaat uit één notaris, drie kandidaat-notarissen en een ervaren secretariaat en is onderdeel van de sectie Vastgoed, Markt en Overheid. Onze cliënten zijn voornamelijk (nationaal en internationale) ondernemingen, maar ook onderwijsinstellingen, zorginstellingen en overheden.

Wat kun jij verwachten?

  • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor eigen initiatief;
  • cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een dynamische functie binnen een top 20 kantoor;
  • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

Wie zoeken wij

Jij hebt drie tot zes jaar werkervaring als kandidaat-notaris en hebt aantoonbare affiniteit met de vastgoedpraktijk. Je bent waarnemingsbevoegd, of je wordt dat binnenkort.

Je beschikt naast een sterk analytisch vermogen over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, pragmatisch, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige en stressbestendige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie neem je contact op met Edith Dutmer (06-51222330 / edith.dutmer@nysingh.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Frederike van Spaendonck (06-12843676 / frederike.vanspaendonck@nysingh.nl).

De procedure

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen sturen we je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 27 november 2020

Vacaturekenmerken

Functie type

Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top