Greenberg Traurig zoekt een

Medewerker Accounts Payable

Deel deze vacature:

VACATURE: MEDEWERKER ACCOUNTS PAYABLE

Als Medewerker Accounts Payable bij Greenberg Traurig ben je verantwoordelijk voor het inboeken en tijdig betalen van inkomende facturen en onkostendeclaraties. Hiervoor heb je contact met meerdere personen binnen het bedrijf. Dit kunnen advocaten, secretaresses en crediteuren zijn. Op wekelijkse basis houd je je bezig met het voorbereiden van een betaalbatch die je daarna uploadt in de bank.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor het boeken van de bank, derdengelden en de rente. Je hebt een actieve houding als het aankomt op het controleren van binnenkomende gelden en je zorgt dat uitboekingen tijdig worden uitgevoerd en alle juiste documentatie bevatten. Daarbij ben je één keer per kwartaal verantwoordelijk voor de interne audit die je uitvoert.

Je wordt onderdeel van het Finance team, waarbij je samenwerkt met drie Billing Advisors, twee AP Specialisten, één Financial Controller en één Manager. Je werkt nauw samen met het team en je hebt korte lijntjes als het gaat om het afronden van je werkzaamheden.

GROEIPAD

Greenberg Traurig biedt een combinatie aan van ‘on the job’ leren en het volgen van beroepsopleidingen. Ook beschikt GT intern over het aanvullende opleidingsprogramma ‘GTQ’ met daarin aandacht voor juridisch-inhoudelijke alsmede andere vaardigheden.

WERKEN BIJ GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig, LLP (GT) is een advocatenkantoor dat opgericht is in 1967 in de Verenigde Staten en dat inmiddels gevestigd is in veertien landen over de hele wereld. In 2003 opende GT een advocatenkantoor in Amsterdam, waar ruim honderd professionals in dienst zijn, waaronder meer dan zestig Advocaten, Fiscalisten en (Kandidaat-)Notarissen. GT Amsterdam is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Administrative Law, EU & Competition en Intellectual Property. Sinds 2022 is GT gevestigd in Valley: een iconisch, multifunctioneel en natuurlijk ingericht complex aan de Zuidas.

Bij GT staan samenwerking en dienstverlening centraal en wordt er gestreefd naar het bieden van kwalitatief hoogstaand juridisch advies. Om dit te bereiken, gaan medewerkers van GT actief in gesprek met cliënten en zetten zij hun kennis en kunde in, zonder daarbij te veel in vaktaal te praten. Of het nu een Associate, Partner of iemand van de Business Staff is: bij GT is iedereen gelijk en wordt er altijd samen toegewerkt naar een goed eindresultaat.

WAT IS VEREIST?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in financiële administratie
 • Kennis van Microsoft (vooral Excel)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je bent secuur, betrokken en ondernemend
 • Je kunt goed zelfstandig werken en werkt secuur met deadlines

WAT KRIJG JE?

 • €3.000 – €4.000 bruto p/m, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar)
 • 25 vakantiedagen
 • Interne opleidingsmogelijkheden (GTQ) met (non-)legal trainingen
 • NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-
 • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
 • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group
 • Dagelijke een gratis gezonde lunch
 • Iphone en laptop

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en zie jij jezelf terug in het profiel hierboven? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar Sophie Schoonen (ams_hr@gtlaw.com). Mocht je nog vragen hebben over deze functie of ons kantoor, neem dan gerust contact op met Sophie via 020 301 7350. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 25 juni 2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

€3.000 - €4.000 bruto p/m op basis van een 40-urige werkweek (afhankelijk van kennis en ervaring)
Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 45 vestigingen wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam….
Scroll naar boven