Taxperience zoekt een

Notarieel medewerker (24-40 uur)

Deel deze vacature:

Over Taxperience Notary Services

Voor Taxperience Notary Services in Den Bosch zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker met affiniteit voor onroerend goed en/of ondernemingsrecht. Het notariaat is een serviceline van de Taxperience familie en in 2022 opgericht. Onder leiding van notaris Theo de Bie wordt het team uitgebreid om ambities verder vorm te geven en nationale en internationale klanten te bedienen. Taxperience is 17 jaar geleden ontstaan als belastingadvieskantoor en we zijn inmiddels met ruim 50 collega’s actief op het gebied van tax, corporate finance, notary services, human capital, recruitment services en IT technology.

Wat bieden wij?

– Een goed salaris;
– Een luxe ergonomische werkomgeving;
– Interne en externe opleidingsmogelijkheden;
– Skivakanties, uitjes, borrels en een hecht notarieel team;
– Flexibele aanvangstijden en mogelijkheden tot thuiswerken;
– Het stimuleren van een gezonde balans tussen werken en leven, waarbij we werknemers helpen professionele doelen en persoonlijke passies na te streven.

Over de functie

Als notarieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle ondersteunende werkzaamheden behorende bij de dossiers van onze klanten. In samenwerking met je collega’s in het notariële team, zorg jij dat de klant wordt geholpen met zijn (juridische) vraagstukken. Jij speelt daar een belangrijke rol in als ondersteuning van de juristen. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het onderhouden van contact met cliënten, adviseurs en instellingen als de Kamer van Koophandel en het Kadaster, het opstellen van documenten, het inboeken van dossiers en de nazorg bij de behandeling van dossiers.

Taxperience Notary Services heeft een dynamische klantenportefeuille met interessante internationale en nationale (middel)grote ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren met grote vastgoedportefeuilles, logistieke buitenlandse partijen en particuliere vastgoedbeleggers. Met deze uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team. Wij werken niet in een piramide, maar zorgen gewoon voor het beste team. Je krijgt alle ruimte om jezelf en de jongste serviceline Taxperience Notary Services verder te ontwikkelen.

Ben jij toe aan een gezonde balans tussen werk en privé, een prettige werkomgeving, teamwork en daarnaast een groeiende organisatie waar jouw ontwikkeling niet vergeten wordt? Bouw je graag mee aan de groei van deze serviceline, ben je scherp en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we in een nieuwe collega?

– Je bent bij voorkeur voor 32-40 uur per week beschikbaar. 24 uur is bespreekbaar;
– Minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een notariskantoor;
– Je bent praktisch, systematisch, accuraat, klantgericht, proactief, een teamplayer en beschikt over een organiserend en aanpassend vermogen;
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal is een pré;
– Ervaring met het softwareprogramma NEXTLegal is een pré;
– Je komt goed tot je recht in een informele, nuchtere en professionele omgeving, waarbij veel betrokkenheid bij de bedrijfsvoering heerst;
– Een gezonde dosis humor.

Jouw toekomstige notariële collega’s

Wij zijn een hecht notarieel team van 8 collega’s en werken op een informele manier met elkaar samen. Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk dat jij je prettig voelt in ons team. Neem alvast een kijkje op deze pagina en klik op ‘Notary Services’ om jouw toekomstige notariële collega’s te ontmoeten.

Geïnteresseerd om met deze notariële toppers samen te werken? Neem dan contact op met Theo de Bie via theo@taxperience.nl of bel 06-42157661. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 11 augustus 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Locatie

's-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant
Taxperience Taxperience is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in fiscaal, juridisch én notarieel advies aan ondernemers en ondernemingen. Opgericht in 2006 en met vestigingen in…
Scroll naar boven