CERTA Advocaten zoekt een

(SENIOR) ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT

Deel deze vacature:

CERTA is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheid-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt en elkaar optimaal. Wij staan voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Omdat je verder wilt!

Wij zoeken een:

(senior) Advocaat Ondernemingsrecht

Graag komen wij in gesprek met een gemotiveerde, ondernemende advocaat, met minimaal zeven jaar ervaring en een eigen praktijk. De kandidaat heeft bij voorkeur een brede horizon, van ondernemingsrechtelijke procedures tot en met het begeleiden van transacties. CERTA biedt alle mogelijkheden om de praktijk in teamverband en op hoog niveau uit te oefenen en om verder door te groeien. Een positie als (salary) partner is ook zeker denkbaar. Daarbij is er ook ruimte voor het publiceren over het ondernemingsrecht (vakinhoudelijk of meer commercieel georiënteerd), lesgeven, het geven van presentaties, lezingen etc.

De persoon die wij zoeken:

  • heeft ruime ervaring in de advocatuur op het gebied van ondernemingsrecht, corporate litigation en/of de transactiepraktijk;
  • is ondernemend, commercieel, sterk in acquisitie en proactief;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat om zich onbekende terreinen snel eigen te maken;
  • is een teamplayer, maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • kijkt er naar uit om zijn/haar eigen praktijk samen met ons uit te bouwen;

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een fijne informele werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Naast een goed salaris bieden wij een omzet gerelateerde bonusregeling, een premievrije pensioenregeling, collectieve ongevallen verzekering en een reiskostenvergoeding. Wij investeren ook graag in de groei van onze medewerkers, op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Denk daarbij aan in-house cursussen, coaching of een specialisatieopleiding. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan zorgen wij ook graag voor gezelligheid. Denk aan samen lunchen, kantoorborrels, een bbq in onze eigen tuin aan de Keizersgracht en kantooruitjes in binnen- en buitenland. Leuk als je erbij bent!

Sollicitatie

Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie aan Chantal Heruer,
heruer@certa.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 9 mei 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Omdat je verder wilt CERTA is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het…
Scroll naar boven