Brunel Legal zoekt een

Senior Legal Counsel

Ben je enkele jaren werkzaam geweest in de advocatuur of het bedrijfsleven en wil je de volgende stap zetten in jouw juridische carrière? Word dan Legal Counsel bij Brunel, hét juristenbedrijf van Nederland. Jouw ontwikkeling staat centraal bij Brunel. Zo kan je verschillende trainingen en opleidingen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Grotius opleiding, de PALA of de Senior Legal Counsel Academy. Daarnaast werkt Brunel samen met bedrijven uit de top 500 van Nederland. Zo kan je met de zekerheid van een vast contract een kijkje nemen in verschillende keukens. Ook word je onderdeel van de Legal Counsel Community. Bij de Legal Counsel Community staat kennisdeling centraal. Houd je expertise up-to-date met onze trainingen en blijf verbonden met andere Legal Counsels en bedrijven tijdens onze evenementen, waardoor je jouw netwerk kunt uitbreiden.

Deel deze vacature:

Functieomschrijving
Als Legal Counsel bij Brunel ga jij bij onze verschillende opdrachtgevers in het bedrijfsleven juridische ondersteuning te bieden. Je volgt nauwgezet nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving en jurisprudentie, waarbij jij zorgdraagt voor de implementatie hiervan. Je staat in het hart van de organisatie. Hierdoor komen medewerkers met diverse juridische vraagstukken naar je toe. Dit kan zijn binnen het algemeen contractenrecht maar het kan ook gericht zijn op een specifiek rechtsgebied als het arbeidsrecht. Kortom, een uitdagende en autonome functie waarin je een belangrijke rol speelt in de juridische ondersteuning bij vooraanstaande opdrachtgevers zoals Shell, Philips, KPN en vele anderen.

Terwijl je werkzaam bent bij de opdrachtgever blijft Brunel jouw thuisbasis. Wij vinden het enorm belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving. Vanuit Brunel bieden wij verschillende softskill trainingen aan, bijvoorbeeld Persoonlijk Leiderschap, Beïnvloedingsvaardigheden en Stakeholdermanagement. Ook kan je, in overleg met jouw consultant, een aanvullende opleiding volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Grotius opleiding, PALA of de Senior Legal Counsel Academy. Door deze trainingen en opleidingen vergroot je jouw waarde op de arbeidsmarkt natuurlijk enorm.

Vereisten
Een afgeronde wo-master rechtenstudie. Bij voorkeur in de richting van privaatrecht, arbeidsrecht of ondernemingsrecht. Andere richtingen zijn ook bespreekbaar.
Minimaal 5 jaar werkervaring als jurist, bij voorkeur binnen het bedrijfsleven.
Ervaring als advocaat is een pré.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende en dynamische opdracht (32-40 uur).
  • Maandsalaris van minimaal €5.000 euro per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis).
  • 26 vakantiedagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek).
  • De vakantietoeslag bedraagt 8%, uit te betalen in de maand mei van ieder jaar.
  • Reiskostenvergoeding & thuiswerkvergoeding.
  • Eigen bijdrage van 2% aan je pensioen en korting bij bepaalde verzekeringmaatschappijen.
  • Toegang tot relevante trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast vinden wij de werk-privé balans enorm belangrijk. Daarom werken we bij Brunel hybride. Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van Bedrijfsfitness Nederland en dit levert gemiddeld een korting op van 40% op de normale tarieven. Ook hebben wij een fietsplan waarmee je voordelig een (elektrische) fiets kan leasen.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 mei 2024
Verloopdatum: 21/05/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Noord Holland

Provincie

Noord-Holland

Salarisindicatie

€5000
Ben je op zoek naar hoogopgeleide juridische professionals die jouw organisatie kunnen versterken? Bij Brunel Legal begrijpen we de uitdagingen waar bedrijven in de…
Scroll naar boven