Brunel Legal

Elk bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met juridische vraagstukken. Maatwerk is hierbij essentieel. En precies dat is wat Brunel te bieden heeft. Of eigenlijk: dat is wat onze juristen bieden. Brunel levert dé juridisch expertise die organisaties nodig hebben om vooruit te kunnen.

Brunel als juridisch adviseur

Brunel Legal kent een behoorlijke variëteit aan juridische expertises. Van omgevingsrecht tot bestuursrecht tot letselschade tot ondernemingsrecht. Brunel Legal bestaat namelijk al zo’n dertig jaar, en in die tijd hebben we een flink netwerk van loyale opdrachtgevers opgebouwd. Voor onze juristen betekent dit werken op het hoogste niveau. Opdrachtgevers die erop kunnen vertrouwen dat onze juristen een antwoord hebben op elk juridisch vraagstuk. Wij bieden organisaties meerdere manieren van samenwerken aan.

1. Detachering

Hierbij verzorgen we het complete proces dat gepaard gaat met de tijdelijke versterking van teams. Brunel staat hierbij voor flexibiliteit, dus de opdrachtgever beslist zelf met welke kandidaten er wordt gewerkt en wanneer zij starten.

2. Resultaatopdrachten

Organisaties kunnen ervoor kiezen om complete projecten aan ons uit te besteden. Wij zoeken niet alleen mogelijke kandidaten, maar ook het aannemen van deze juristen ligt in onze handen. Hier hebben we wel een aantal mooie succesverhalen over. Zo stelden wij een team samen dat bezwaarschriften afhandelde voor de Gemeente Utrecht. Een ander team is momenteel vergunningverlener bij de renovatie van de Afsluitdijk, een project waarbij de dijk volledig wordt gerenoveerd.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor de meest vooraanstaande spelers in het Nederlandse bedrijfsleven, zoals banken, verzekeraars, telecombedrijven en ICT-organisaties. Zij hebben behoefte aan interim-juristen die ervaring hebben met onder andere financieel recht, privacy, compliance, algemeen contractenrecht, arbeidsrecht, ICT recht en aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Ook zijn wij al jaren de trotse partner voor de gehele (Rijks)overheid. Onze juristen zijn actief bij vrijwel alle ministeries en verschillende waterschappen, provincies, gemeentes, hoogheemraadschappen, omgevingsdiensten, milieudiensten en zelfstandige bestuursorganen.

Onze juristen blijven up to date

Omdat onze juridisch specialisten ambitieus zijn en koploper binnen hun vakgebied blijven, volgen ze bij ons intern verschillende opleidingen. En omdat niet elke jurist hetzelfde is, leveren wij hén hierin weer maatwerk. Op basis van hun ervaringsniveau volgen ze een op maat gemaakt opleidingstraject waarmee ze zowel qua soft skills als qua hard skills beter kunnen ontwikkelen. Ook hebben we een traineeship waarin junior juristen worden opgeleid tot Overheidsjurist. Voor de juristen die meer ervaring hebben en de diepte in willen met hun vak, hebben we de leergangen Letselschade, Omgevingsrecht en Bestuursrecht. Onze opleidingen worden altijd gecombineerd met een variëteit aan opdrachten in de praktijk. Zo voorkomen we dat de geleerde stof wegzakt en leren we de juristen hun nieuwe kennis in steeds weer in een andere omgeving inzetten.

Legal Counsel Community

Wij geloven in de kracht van verbinden: met elkaar bereik je meer dan alleen. Brunels Legal Counsel Community brengt professionals en organisaties samen om waardevolle inzichten en ervaringen uit te wisselen. We vormen een breed netwerk van Legal Counsel experts, waarin kennisdeling en persoonlijke groei centraal staan. Dankzij inspirerende events en informatieve webinars houden van onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Lees meer over Brunels Legal Counsel Community

Kennismaken?

Mail of bel ons vooral, als u meer wilt weten over werken bij of een samenwerking met Brunel Legal. Dan bespreken we wat Brunel Legal voor jou kan betekenen!

Brunel Legal

John M. Keynesplein 33
1066 EP Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Brunel Legal

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top