Ekelmans Advocaten – Insurance & Corporate zoekt een

Student-stagiair

Deel deze vacature:

Word jij onze nieuwe student-stagiair?

Wil jij ervaring opdoen in een dynamische advocatenpraktijk? Waar je begeleiding krijgt van een ervaren advocaat, zodat je in korte tijd veel leert? Wij hebben ruimte voor student-stagiairs die in de eindfase van hun studie Nederlands recht zitten, graag zelfstandig opdrachten uitvoeren, het leuk vinden om mee te gaan naar zittingen of besprekingen en graag deel uitmaken van een ambitieus team.

Lees meer en solliciteer!

Advocaat-stagiair Verzekering en Aansprakelijkheid

Ben je afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wil jij samenwerken in ons hechte en zeer gewaardeerde team Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht? Ben je een creatieve denker en wil je procederen en zelfstandig zaken gaan behandelen? Zie je coaching door ervaren advocaten wel zitten? En ambieer je het werken aan toonaangevende zaken voor nationale en internationale verzekeraars? Dan hebben we een interessante functie voor jou.

We zoeken een advocaat-stagiair met ambitie en een scherp analytisch vermogen. Een topfunctie als je net civielrechtelijk bent afgestudeerd.

Meer informatie en een sollicitatieformulier vind je op onze website.

Meer over Ekelmans Advocaten, Insurance & Corporate
Ekelmans Advocaten is advocatenkantoor met circa 30 advocaten. Insurance & Corporate is onze focus. Het staat voor de expertise van onze advocaten en de rechtsgebieden waarin we cliënten bijstaan. We doen uitdagend werk voor ondernemingen en grote verzekeraars. Het kantoor bestaat uit de teams: Insurance: Verzekering en Aansprakelijkheid & Corporate: Employment, Corporate en Cassatie & Expert Litigation.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 februari 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Ekelmans Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor in Nederland, met een internationale focus. Wij zijn toonaangevend in Insurance & Corporate. Met compacte teams van gespecialiseerde…
Scroll naar boven