Gerrits & van Gulick zoekt een

Waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris

Ben jij de waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris die ons team komt versterken? Vanwege aanhoudende groei van ons kantoor zijn we op zoek naar een waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris. Gerrits & van Gulick Notarissen is een onafhankelijk full-service notariskantoor met drie vestigingen in de Brabantse Peel. Wij zijn gegroeid door ambitie, lef, vooruitstrevendheid, maar vooral door het vertrouwen dat onze cliënten hebben in de dienstverlening. Omdat wij cliënten uit alle delen van Nederland en ook ver daarbuiten ontvangen is het werk dynamisch en uitdagend. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een jong, modern en ambitieus notariskantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deel deze vacature:

Met brede expertise en een frisse kijk op een klassiek vak, neem jij als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris de rol van consultant aan. Proactief en betrokken leg je op notarieel-juridisch gebied een diepgewortelde basis voor onze klanten, één die bestand is tegen invloeden vanuit de steeds sneller veranderende maatschappij. Bij Gerrits & van Gulick Notarissen kun jij uitgroeien tot volwaardig notaris.

Een notaris van en voor generaties.

Wat ga je doen?
Als waarnemingsbevoegd Kandidaat-notaris heb je een regiefunctie binnen ons kantoor. Je bent medeverantwoordelijk voor de algemene praktijk en je draagt als sparringpartner -voor zowel de Maatschap als je collega’s- bij aan een goedlopende organisatie.

Verder ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • je stelt zelfstandig (complexere) notariële akten op;
 • je voert besprekingen met cliënten;
 • je passeert notariële akten en besteedt daarbij aandacht aan de cliëntbeleving;
 • je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de tussenpersonen van ons kantoor en investeert in de zakelijke relatie met hen;
 • je houdt je actief bezig met zowel je vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling (o.a. Werkgroep Ethiek, GVGN Talentprogramma).

Wat hebben wij te bieden?
Gerrits & Van Gulick Notarissen biedt jou een professionele en informele werkomgeving, waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. De lat ligt hoog, er wordt hard gewerkt maar er is ook meer dan voldoende ruimte voor humor en ontspanning.

Ook bieden wij:

 • een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goed salaris op basis van je werkervaring als waarnemend Kandidaat-notaris;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week;
 • volledige reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • meer dan genoeg mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;
 • leuke evenementen, waaronder diverse borrelactiviteiten en memorabele personeelsuitjes.

Wat vragen wij van jou?
Jij bent iemand met ambities, je bent gedreven en jij vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen. Tevens ben je een goede sparringpartner, zowel intern als extern én je hebt de ambitie om een eigen team te begeleiden binnen de organisatie. Daarom weten zowel collega’s als cliënten jou graag te vinden. Verder ben je bij voorkeur fulltime beschikbaar, heb je de beroepsopleiding afgerond en 1 á 2 jaar ervaring met het waarnemen.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 april 2024
Verloopdatum: 01/06/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Uden

Provincie

Noord-Brabant
Gerrits & van Gulick Notarissen is een onafhankelijk full-service notariskantoor met drie vestigingen in de Brabantse Peel. Wij zijn gegroeid door ambitie, lef, vooruitstrevendheid,…
Scroll naar boven