Kennedy van der Laan Firm of the Year op data

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Het pand van Kennedy van der Laan in Amsterdam (Foto: Kennedy van der Laan)

Kennedy van der Laan is het enige Nederlandse kantoor dat Firm of the Year is geworden, een prijs die wordt uitgereikt door Who’s Who Legal. De meeste awards gingen dit jaar naar de grote internationale kantoren.

De awards zijn op 8 mei uitgereikt in Plaisterers’ Hall in Londen. Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan werd daar Firm of the Year op twee gebieden: data/privacy & protection én data/IT. Who’s Who Legal reikt de Who’s Who Legal Awards jaarlijks uit aan kantoren en advocaten die mondiaal ‘leading’ zijn. De prijzen worden toegekend op meer dan zeventig rechtsgebieden.

Kennedy van der Laan was het enige Nederlandse kantoor dat in de prijzen viel. Meerdere internationale kantoren met een Nederlandse vestiging werden ook Firm of the Year, enkele op twee gebieden. Zo werd Freshfields Bruckhaus Deringer Firm of the Year op het terrein van mededinging en belastingen, Hogan Lovells op overheidscontracten en life sciences/productaansprakelijkheid, DLA Piper op vastgoed en franchise), Clifford Chance op procesrecht en bankwezen), Allen & Overy op kapitaalmarkten en projectfinanciering, en Bird & Bird op patenten en sport. Dentons werd Firm of the Year op entertainment en Hoyng Rokh Monegier op life sciences/patentprocesrecht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top