Kennismaken met Legal Tech bij Bird & Bird

Delen:

Hamburger nieuwsbriefJuridisch-inhoudelijk zijn rechtenstudenten meestal aardig op de hoogte, maar wat weten ze van recente ontwikkelingen in legal tech? Bitter weinig. Om daar wat aan te doen organiseert Bird & Bird Nederland de Legal Tech Snack. Studenten kunnen niet alleen snacken van de juridische impact van technologie maar er is ook een hapje en een drankje.

Internationale cliënten blijven innoveren en technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Thema’s zoals 3D printing, zelfrijdende auto’s en kunstmatige intelligentie zijn in opkomst. Hoe werken deze nieuwe technieken? En welke consequenties hebben ze voor bestaande wetgeving? Voor Bird & Bird, als internationaal kantoor voor cliënten uit high tech sectoren zijn deze issues dagelijkse kost.

Studenten die geïnteresseerd zijn kunnen op 14 december vanaf 18.00 uur aanschuiven bij medewerkers van Bird & Bird. Hierna praat één van de advocaten hen bij over het onderwerp van die avond. Bird & Bird wil de Legal Tech Snack vier jaar organiseren, met elke keer een ander thema. De Legal Tech Snack vindt plaats op het kantoor van Bird & Bird aan het Zuid-Hollandplein 22 in Den Haag.

Aanmelden kan hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven