Knowliah: representatief aanbieder software-oplossingen juridische afdelingen

Knowliah is erkend als een van de representatieve aanbieders wereldwijd in de Market Guide for Corporate Legal Matter Management (augustus 2020), en een maand later in de Market Guide for Enterprise Legal Management Solutions (september 2020).

Delen:

Knowliah- representatief aanbieder software-oplossingen juridische afdelingen

Beide rapporten worden verstrekt door Gartner. Het is het tweede jaar op rij dat Knowliah een wereldwijde erkenning krijgt voor haar software oplossingen voor juridische afdelingen van bedrijven.

Het Belgische softwarebedrijf Knowliah werd door Gartner uitgeroepen als één van de wereldwijde representatieve aanbieders in zowel de Market Guide for Corporate Legal Matter Management van augustus 2020 als in de Market Guide for Enterprise Legal Management Solutions van september 2020. Dit zijn waardevolle erkenningen voor Knowliah, aangezien Gartner bekend staat als ’s werelds meest toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau.

Knowliah is twee keer beschouwd als een representatieve aanbieder dankzij het product Knowliah For Legal Teams, wat juridische afdelingen helpt met hun dagelijkse activiteiten en het beheren van hun workflows. Een opmerkelijk feit: Knowliah is ook dit jaar het enige Belgische softwarebedrijf dat in beide rapporten van Gartner is opgenomen.

Samenwerking

De doelstelling van de  gepubliceerde Market Guides van Gartner is om applicatiebeheerders of softwareleveranciers, zoals Knowliah, nauw te laten samenwerken met juridische afdelingen. Wanneer beide partijen de inzichten uit de rapporten gebruiken, begrijpen ze de steeds veranderende markt beter en kan hierop geanticipeerd worden met de nodige technologische oplossingen.

Knowliah, bekroond als Best Legal Tech Company in 2018 (Trends Legal Awards), ondersteunt juridische afdelingen van bedrijven over de hele wereld om hun efficiëntie te verhogen, de samenwerking te verbeteren en de kosten te verlagen.

Bronnen:
Gartner “Market Guide for Enterprise Legal Management Solutions”, 4 September 2020.
Gartner “Market Guide for Corporate Legal Matter Management Solutions”, 10 August 2020.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven