Loyens & Loeff meest favoriete werkgever onder rechtenstudenten

Loyens & Loeff is de meest favoriete werkgever onder rechtenstudenten. Dit blijkt uit arbeidsmarktimago-onderzoek door Intermediair en Ebbinge & Company, dat dit jaar voor de vijfde keer werd uitgevoerd.

Philips is ‘overall’ onder studenten de meest favoriete werkgever. De overige hoge posities op deze lijst worden duidelijk gedomineerd door bekende multinationals. KLM en Shell staan op een tweede respectievelijk derde plaats. Loyens & Loeff, advocaten, belastingadviseurs en notarissen, is met een 38e notering de meest favoriete juridische dienstverlener in de lijst.

Daarnaast levert het onderzoek ook nog andere, meer specifieke ‘rankings’ op, zoals de meest favoriete werkgever van ‘high potentials’ (Shell) en van ‘financieel talent’ (ING). Ook werden de werkgevers die het meest favoriet zijn bij aanstaande juristen in beeld gebracht. Loyens & Loeff steeg van een tweede plaats in 2007 naar een eerste plaats in 2008.

Vorige maand won Loyens & Loeff in een ander onderzoek al de Beste Werkgevers verkiezing 2008.  Het onderzoek Beste Werkgevers werd samengesteld door Effectory en Volkskrant Banen op basis van representatief onderzoek onder 315 organisaties.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven